Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam straszne wyrzuty sumienia, czy słusznie?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o picie alkoholu przez mojego tatę niestety.. Ja bardzo go kocham. Jest dla mnie dobry, pomaga mi we wszystkim o co poproszę, dobrze się do mnie odnosi, nigdy nie przeklina. Jest tylko jeden problem- czasem pije i to dużo. Nigdy mnie nie skrzywdził ale i tak bardzo się boję jak jest w takim stanie. Zwłaszcza że sobie coś zrobi. Ostatnio myślałam że mu się coś stało jak się nie odzywał a był w łazience. Byłam tak zdenerwowana po całym tym zajściu, że przez jeden dzień schudłam ponad kilogram. Z dzieciństw też pamiętam kilka jakiś sytuacji, że np. mama nie przyjeżdżała długo a ja byłam z nim sama, w wieku może 10 lat. I teraz dowiedziałam się, że sam robi jakiś alkohol, chyba jakąś nalewkę. No i ja ją zepsułam.. Nie ważne co zrobiłam ale nie będzie mu smakować. Teraz myślę czy to dobry pomysł... i chce mi się płakać trochę bo zmarnowałam czyjąś pracę. Proszę powiedzcie mi czy powinnam sie tak denerwować?

Gość gość
teraz musisz sama wypić tą nalewkę

Gość gość
daj mail lub gg dawno nie zamoczyłem a ty się nadajesz

Gość gość
a można prosić o jakieś madre wypowiedzi?

Gość gość
Złe forum na to wybrałaś.

Gość gość
w jaki sposób ją zepsułaś ?

Gość radek84
jeśli masz drukarkę to wydrukuj to co napisałaś w pierwszym poście, słowo w słowo, daj mamie tę wydrukowaną kartke, niech ona mu to da do przeczytania, reakcja może być różna bo zniszczyłaś jego ciężką i żmudną pracę, ale mimo wszystko powinno być dobrze, powiedz że go bardzo kochasz i zrobiłaś to z miłości, jedno jest pewne, MUSISZ SIĘ PRZYZNAĆ, bo tak się po prostu nie robi, czy Tobie by było miło jakby On grzebał Ci w podpaskach ? bo to mniejwięcej tak wygląda, postąpiłaś bardzo nie fair w stosunku do niego (p.s piszę z fona literka po literce dlatego tak krótko)

Gość radek84
chcę Ci pomóc bo widzę że cienko z wypowiedziami, jestem w parku i piszę z fona

Gość radek84
jak ja bym był Twoim ojcem i zobaczył to co napisałaś w pierwszym poście to bym przestał pić, serio

Gość radek84
jakie forum takie rady he he

Gość gość
Walcz o tatę!! Proszę cię o to! Ja tego nie zrobiłam i teraz mam ochotę umrzeć, tak jak mój tato..