Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny seks

czy jesli seks jest kiepski na poczatku zwioazku czy moue byc kiedys lepiej

Polecane posty

Gość beznadziejny seks

czy raczej nie?bo tak na moj rozum tro jesli od poczatku jest ten seks niedograny,to raczej nic dobrego z tego nie bedzie.pytam,bo chcialabym przeczytac o Waszych doswiadczeniach,poniewaz jestem wlasnie w takiej sytuacji i nie wiem czy dalej w to brnac czy nie.

Gość beznadziejny seks
przepraszam za literowki,ale takie sa uroki pisania z telefonu:P

Gość gość
jak najbardziej może być lepszy niż na początku, w końcu w tej dziedzinie też trzeba się dotrzeć, natomiast jeżeli jest wręcz beznadziejny to bardzo mozliwe, że nic z tego nie będzie

Gość gość
U mnie seks od początku był beznadziejny. Po I wynikało to z temperamentów... Ja miałam większe potrzeby, facetowi wystarczało raz na tydzień/dwa. Po II to dbał wyłącznie o swoją przyjemność. Jak zaczęłam z nim rozmowę na ten temat to rozbrajająco zapytał " to nie wystarczy ci sam fakt bliskości" Koniec końców się rozstaliśmy. I całe szczęście.

Gość gość
niestety nie

Gość gość
Hmm,bywa roznie. Moze od poczatku cos nie grac i trzeba czasu zeby sie siebie nauczyc. Tylko to zalezy czy jestescie nieporadni po prostu,bo sie nie znscie czy po prostu macie inne temperamenty albo nie ma chemii.