Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega z pracy mnie unika

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co moze mu chodzic. Znamy sie ok 4 miesiace i na poczatku traktowal mnie normalnie jak inne kolezanki. Rozmawialismy w wolnych chwilach a teraz nic nie zagada i co gorsze nawet na mnie nie patrzy. Nic mu przeciez nie zrobilam, nie obgadalam. Nie wiem o co mu moze chodzic. Co sadzicie????

Gość gość
Jest tu ktos?

Gość gość
Woli zająć się pracą. Może jest zajęty myślami. Zamiast o Tobie myśli o pracy narzeczowej

Gość gość
Ale ja sie zastanawiam dlaczego jego zachowanie moglo sie zmienic w stosunku do mnie, skoro nic mu nie zrobilam ani sie nie poklocilismy. Bez zadnych podtekstow prosze. On jest zonaty a ja traktuje go jak kumpla z pracy.

Gość gość
zapytaj jego, skąd my mamy to wiedzieć?

Gość gość
Po co soe udzielasz jak nie masz nic do napisania.

Gość gość
A co tu mozna napisac innego? Skoro jak twierdzisz nic sie nie wydarzylo,to udaj sie z takim pytaniem do wrozki. Albo jego trzeba zapytac.

Gość gość
mam to żebyś jego zapytała - to chyba najlepsza rada. nikt nie jest wróża i nie czyta mu w myślach. zadajesz takie pytania że trudno co innego poradzić

Gość gość
chyba że oczekujesz że ktoś ci napisze to co chcesz przeczytać? zakochał się w tobie ale stwierdził że nie ma szans więc się wycofał? ile ty masz lat???

Gość gość
Może zobaczył cię przez przypadek w krępującej sytuacji, np. jak zmieniałaś tampon i jak na ciebie patrzy, to mu ten obraz staje przed oczami. Na pewno się nie zakochał, jeśli takiej odpowiedzi oczekujesz.

Gość gość
" Na pewno się nie zakochał, jeśli takiej odpowiedzi oczekujesz." wyjełaś mi to prawie z ust ja chciałam napisać "pewnie oczekujesz ze ci napiszemy że się zakochał a tu sorry nic z tego"gdy tak było o by ciebie nie unikał a wręcz przeciwnie