Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tylu facetów ma czarne włosy?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jest tak mało blondynów, szatynów i ciemnych blondynów i brązowych włosów? Tylko ten czarny i czarny...

Gość gość
Są tu tacy? 😍

Gość gość
ja takich nie widze, widuje ciagle szatyów, swinskich blondynów, a uwielbiam czarne włosy w polaczeniu z zielonymi oczami, chyba najrzadsze polaczenie :)

Gość gość
Jestem ciemnym blondynem oczy koloru brąz nie narzekam na brak powodzenia.

Gość gość
A ja właśnie wręcz przeciwnie do Ciebie mam! Ciągle te czarne włosy i zielone oczy! Wszyscy faceci którym się podobałam właśnie tak wyglądali. A to takie paskudne ryje... Rzadko kiedy widze jakiegoś ciemnego blondyna lub z fajnym brązem i o przyjemnej buźce ;-)

Gość gość
ciemny blondyn jest aseksualny, mdła nijaka uroda, niezbyt męscy, poszukaj w Findlandii, tam co drugi to blondyn, twoja pochwa bedzie mokra 🖐️

Gość gość
Haha, zaraz się zacznie wysyp ciemnych blondynów :-D

Gość gość
gość dziś ciemny blondyn jest aseksualny, mdła nijaka uroda, niezbyt męscy, poszukaj w Findlandii, tam co drugi to blondyn, twoja pochwa bedzie mokra xxxx :-D no jak uważasz, dla mnie obrzydliwi i odrzucający są właśnie faceci o czarnych włosach. Podobają mi się tacy ciemni blondyni o chłopięcej buzi 😍

Gość gość
Daj mi ich...w życiu nie widziałam mężczyzny z czarnymi włosami na żywo...wszedzie tylko ciemni i jasni blondyni a ja marze o mężczyźnie z czarną czupryną

Gość gość
20:33 Taki jestem, ale zajęty ;)

Gość gość
Ja jestem ciemnym blondynem raczej o chłopięcej buzi. Charakter łagodny ,wrażliwy, pełne usta, ciemne brwi, oczy niebieskie. Ale lubię dominujące Panie.

Gość gość
Do autorki. Co ty w dzielnicy ciapatych, albo cyganów mieszkasz?

Gość gość
gość dziś Do autorki. Co ty w dzielnicy ciapatych, albo cyganów mieszkasz? xxxx Nie :-D w bloku :-D kiedyś łaził za mną i adorował mnie taki koleś - typowo czarne włosy, prawdziwa czerń (taka jak wy marzycie), oczy chyba zielone albo niebieskie nie pamiętam. Miał taką południową urodę, ale jest normalnym Polakiem. Odrzucał mnie, okropny jest!!!

Gość gość
xapomniałeś powiedziec że wszyscy śmieją się z ciebie xxx xxx xxxx Nikt ze mnie nie śmieje. Dlaczego mieliby to robić ?

Gość gość
Ja jestem szatynem. W sumie nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w okolicy jest sporo szatynów/blondynów. W sumie to na równi z brunetami. Jakiś rudzielec też się znajdzie.

Gość gość
Raczej wśród facetów nie brakuje różnorodności, ale wśród kobiet dominują chyba czarne jednak włosy.

Gość gość
gość dziś gość dziś Do autorki. Co ty w dzielnicy ciapatych, albo cyganów mieszkasz? xxxx Nie smiech.gif w bloku smiech.gif kiedyś łaził za mną i adorował mnie taki koleś - typowo czarne włosy, prawdziwa czerń (taka jak wy marzycie), oczy chyba zielone albo niebieskie nie pamiętam. Miał taką południową urodę, ale jest normalnym Polakiem. Odrzucał mnie, okropny jest!!! xx Pytam, bo w Polsce nie ma wielu czystych brunetów. Jest dużo więcej ciemniejszych szatynów, ale nie brunetów. To co cię podrywało, to pewnie był ktoś z domieszką krwi romskiej. Nie wszyscy cyganie żenią się w swojej grupie etnicznej, stąd jasne oczy. xxxx gość dziś Mylisz się. Pracuję z 200 kobietami i czarne włosy to ma chyba, niech pomyślę...ze 20 kobiet? Z czego 18 to farba. Kilka z nich mi mówiło, że jej włosy naturalnie mają kolor ciemnobrązowy, albo mysi.

Gość gość
Jezu, nie znam ani jednego Polaka/Polki, którzy mieliby naturalnie czarne włosy, nie wiem, gdzie ty takich znajdujesz.

Gość gość
gość dziś Ja jestem szatynem. W sumie nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w okolicy jest sporo szatynów/blondynów. W sumie to na równi z brunetami. Jakiś rudzielec też się znajdzie. xxx Powiem tylko, że mazowieckie :-D we Wrocławiu byłam na dwrocu w te wakacje i w pociągu do Warszawy stał w oknie taki przystojniak, ale tak boskie ciacho, mniam mniam, do dziś pamiętam ten widok. Ahhh... 😍 i na ulicach Wrocławia też było dużo przystojniaków, nie te czarnuchy co w Warszawie

Gość gość
gość dziś ciemny blondyn jest aseksualny, mdła nijaka uroda, niezbyt męscy, poszukaj w Findlandii, tam co drugi to blondyn, twoja pochwa bedzie mokra x Jaką trzeba być kretynką, żeby po kolorze włosów określać urodę i męskość faceta. Taki blondyn zetnie się na zapałkę, albo wygoli i co nagle wyładnieje???

Gość gość
Haha, cholera podawałam województwo a i tak wygadałam się z miastem :-D Ale Warszawa to duże miasto więc... hehe :-D

Gość gość
Gość z 20:59 On jest Polakiem. Nie mam pojęcia, może ma jakieś romskie lub rumuńskie korzenie. xxxx gość dziś Jezu, nie znam ani jednego Polaka/Polki, którzy mieliby naturalnie czarne włosy, nie wiem, gdzie ty takich znajdujesz. x Dużo jest takich facetów, akurat takim się podobam ehh. Mówię na prawde serio

Gość gość
gość dziś Jezu, nie znam ani jednego Polaka/Polki, którzy mieliby naturalnie czarne włosy, nie wiem, gdzie ty takich znajdujesz. x Ja znam, ale na tyle osób, z którymi się rozmawia to znikoma ilość. Przykład. Na 15 osób najbliższej rodziny, jest tylko dwóch brunetów.

Gość gość
Gość z 20:59 On jest Polakiem. Nie mam pojęcia, może ma jakieś romskie lub rumuńskie korzenie. x Rumuńskie. Aha. Sprawdź sobie, czym jest Rumunia, jak wyglądają Rumuni i nigdy więcej nie myl Rumunów z Cyganami...

Gość gość
gość dziś Gość z 20:59 On jest Polakiem. Nie mam pojęcia, może ma jakieś romskie lub rumuńskie korzenie. xxxx No wiesz, nasi cyganie narodowość romska, ale obywatelstwo polskie. Jeśli ta południowa uroda jest taka bardziej brudna, taki dziwny odcień, to na bank korzenie w cyganach.

Gość gość
gość dziś Gość z 20:59 On jest Polakiem. Nie mam pojęcia, może ma jakieś romskie lub rumuńskie korzenie. x Rumuńskie. Aha. Sprawdź sobie, czym jest Rumunia, jak wyglądają Rumuni i nigdy więcej nie myl Rumunów z Cyganami... xxxx Racja, nie doczytałam wcześniej o Rumuni. Cyganie to hindusi. A Rumunów można pod względem językowym zaliczyć do Słowian, a z wyglądu do włochów. To szczep romański.

Gość gość
Językowym do słowian? Nie wydaje mi się, ich język nie przypomina języków słowiańskich, najbardziej podobny jest do francuskiego.

Gość gość
Nie, nie jednak bardziej porównałabym go do Turka. Ale jest prawdziwym Polakiem.

Gość gość
Ale ja nie rozumiem tego "Dlaczego jest tak mało blondynów, szatynów i ciemnych blondynów i brązowych włosów?" - przecież to bzdura. Nawet, jeśli często trafiasz na czarnowłosych, to w koło wciąż więcej jest facetów o innych kolorach na głowie! Czarny nie jest typowy dla Słowian, wszędzie są szatyni i ciemni blondyni! Nie wiem, gdzie ty mieszkasz

Gość gość
Właśnie kobietom się tacy podobają i on jak i jego koleżanki były zdziwione, że go nie chce :o