Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol nogi od posladka do lydki

Polecane posty

Gość gość

od tygodnia boli mnie noga przy chodzeniu, taki rwacy bol, ze kustykam, a dzis rwie nawet i mrowi przy siedzeniu. czy to moze byc od zylaka? wszystko zaczelo sie gdy po dluzszym fizycznym spoczynku (bylsm w ciazy) puscilam sie biegiem i na drugi dzien sie to zaczelo.. do jakego lekarza isc? najpierw do 1.kontsktu??

Gość ORTOPEDA 24 LATA
Daj fotę pośladka.

Gość gość
Może to rwa? z tyłu boli ta noga?

Gość gość
Może być rwa, też tak myślę. Ale co się nas pytasz - lekarz, kochana, za długo i za duży obszar Cię boli, żeby tylko pytać o to na forum. Noga to dosyć istotna część ciała, więc warto działać.

Gość gość
bardziej z tylu tak ale jak tylko chodze a teraz czuje nawet mrowki. wybieram sie ale mam male dzieciatko i jest troche problem. do jakiego lekarza isc na poczatek?

Gość gość
bol sie zaczal od posladka i promieniowal do nogi a teraz nawet w stopie czuje mrowki:(

Gość gość
jeszcze ist bylam na weselu i chyba pogorszylam sprawe bo nie wiem jak to zrobilam ale tanczylam;p

Gość gość
rwa kulszowa albo zespół mięśnia gruszkowatego

Gość gość
Prawdopodobnie masz tzw. korzonki (chociaż radzę Ci iść z tym do lekarza). Mam to samo od kilku lat ;) Ból pleców, który promieniuje najczęściej do prawej nogi. Mam problemy z chodzeniem przy takim ataku korzonków oraz z wyprostowaniem się. Do tego jeszcze dochodzą bóle reumatyczne w prawej nodze po wypadku samochodowym (miałam niemalże miazgę ze stawów). Jak te 2 bóle "spotkają się" - że się tak wyrażę - to jest po prostu masakra. U mnie spowodowane jest to lekkim przesunięciem się dysku w kręgosłupie. Niestety teraz nie mogę zrobić nic oprócz brania delikatnych leków przeciwbólowych (ciąża).

Gość gość
ok po niedzieli sie jakos wyrwe do lekarza POZ. dziekuje wam xa podpowiedzi. do pani wyzej: korzonki to chyba nie sa bo bol jest w posladku taki jak cosnadwerezone i ni e czuje zeby byl od plecow. wspolczuje doleglieosci bolowych, ja mam podobna maasskre po ciazy dokucza mi sttrasznie kregoslup i teraz jeszcze ta noga. mialam cc i po niej nie moge dojsc do siebie. zycze duuzo zdrowka i szczesliwego rozwiazania

Gość gość
gość wczoraj ok po niedzieli sie jakos wyrwe do lekarza POZ. dziekuje wam xa podpowiedzi. do pani wyzej: korzonki to chyba nie sa bo bol jest w posladku taki jak cosnadwerezone i ni e czuje zeby byl od plecow. wspolczuje doleglieosci bolowych, ja mam podobna maasskre po ciazy dokucza mi sttrasznie kregoslup i teraz jeszcze ta noga. mialam cc i po niej nie moge dojsc do siebie. zycze duuzo zdrowka i szczesliwego rozwiazania xxx Dlatego dobrze byłoby pójść do lekarza :) On się lepiej zna niż anonimowe osoby na forum. I dziękuję ;)

Gość gość
witam, prawdopodobnie rwa kulszowa, dostalam jakies leki. bol troche mniejszy ale mrowienie poki co nie ustapilo :( mam zrobic rtg zeby wykluczyc dyskopatie. dziekuje wszystkim za odpowiedzi

Gość gość
witam jesli komus se to przyda, leki dzialaja:) czekam na wynik rtg