Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są miłośnicy na prawde małego biustu?

Polecane posty

Gość gość
No głupio mi troche mejlem i w dodatku na czacie możesz gadać tak szybko, a na mejlu gorzej jest :-D

Gość gość
55456476 :)

Gość gość
A ty chcesz się dowartościować opinią obcego i napalonego faceta? Wiadomo że napalonym facetom wszystko się podoba o ile jest szansa na zamoczenie :P

Gość gość
Dobra forumowe suczki dosc gadania. Kocham male cycuchy drobne plaskie takie sa najpiekniejsze. Zapodajcie fotki waszych drobnych skarbow.

Gość doji
Ava sparxxx, znacie ją? to moją ulubioną aktorka. Ma bardzo małe piersi,ale jest super. Kocham ją, dał bym milion dolarów za sex z nią.

Gość gość
No gdzie te fotki plaskich cycuszkow? Czekam.

Gość Chłoptaś z kafeterii
Co to za różnica, jaki tam rozmiar biustu. Są ważniejsze sprawy.

Gość doji
Popatrz sobie na Ava Sparxxx, ona ma dużo fotek

Gość gość
Autorki nie dyskredytują małe piersi, tylko ortografia.... "na prawdę". Masakra....

Gość gość
Napiszcie, co Wam się podoba w małym biuście? Jak zaakceptować prawie płaską klatkę partnerki ? Nie macie wrażenia, gdy leży na plecach, ze jesteście z mężczyzną?

Gość gość
Jak kobieta leży już na plecach, to znaczy że jest już po seksie... wtedy na nią nie patrzę tylko idę spać :)

Gość gość
Kazda chciałaby mieć duże jedrne piersi, tak samo jak zgrabne nogi, czy ladna buzie. No ale to nie koncert zyczen. Lepiej jak sa male i nawet obwisle, ale naturalne. Sztuczne cycki sa smieszne tak samo jak ich wlascicielki.

Gość gość
Nie przesadzajcie, mialam koleżanke plaska była i w końcu zdecydowała sie na operacje to bylo dla niej jak nowe życie. W końcu nabrała pewności siebie i odżyła, jak nowo narodzona. Ja mam 80H i najchetniej zmniejszyla bym te cyce, nie znosze ich. Stanika nawet w nornalnym sklepie nie moge kupić, tylko od polskich firm i troche zapłacić trzeba... ehh, nie da sie mieć wszystkiego.

Gość gość
Madra kobieta sztucznych cyckow sobie nie zrobi. Silikony sa dla pustakow.

Gość gość
gość wczoraj Nie uprawiasz seksu w żadnej pozycji, w której kobieta leży na plecach ?

Gość gość
To był żart :) ale faktem jest że rzadko kochałem się z kobietą w pozycjach kiedy kobieta leżała płasko na plecach, a nawet jeśli, to kompletnie nie zwracam uwagi na to jak wygląda, tylko delektuję się tą przyjemnością płynącą z seksu. Facet to nie kobieta, podczas seksu nie myśli o bzdetach, tylko się kocha ze swoją kobietą i oddaje się temu całkowicie. A tak na marginesie... skoro już jestem z kobietą w łóżku, to chyba oczywistą sprawą jest fakt że kobieta ta mi się bardzo podoba i że akceptują ją całkowicie, bez względu na rozmiar biustu. O facetach podczas seksu w ogóle nie myślę, poza seksem również :)

Gość gość
gość 2015.09.08 Jak kobieta leży już na plecach, to znaczy że jest już po seksie... wtedy na nią nie patrzę tylko idę spać :) xxxx Ale ty zabawny jesteś