Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysłać czy olać?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Wyslalibyscie życzenia komuś kto was zdradził?. (Chodzi o mężczyznę rzecz jasna) czy też olalibyscie ten dzień bez najmniejszych watpliwosci?

Gość gość
Oczywiscie, ze olac!

Gość gość
poradzę Ci tak,olać ja od zawsze wybaczałam swojemu ex facetowi,wszystkie paskudne zachowania,tłumacząc sobie,że ma trudny charakter,że taki jest,że żadna kobieta go nie przeciągnęła przez meandry życiowe i nie nauczyła tego i owego,a ona jak ten dziki koń,,,stepowy nie jesteśmy razem,ale pamiętałam o urodzinach,imieninach,a jemu to dyndało i powiewało nie warto,mieć klasę,nie warto zabiegać jeśli jeszcze masz wątpliwości,to zastanów się z 100 razy,nim wyślesz te życzenia facet,to inna rasa zupełnie to są kosmici

Gość gość
zależy kim był/jest dla mnie

Gość Karramba123
No oczywiscie, ze nie wysylac. Facet pewnie nawet cie nie pamieta, a wysylajac mu zyczenia pokazesz, ze caly czas o nim myslisz i jest w twoich myslach. Daj spokoj...

Gość gość
jak ciebie zdradził to znaczy ze miał na ciebie wyj****e a ty bedziesz mu zyczyła wszystkiego dobrego? rozumiem, nadal ci zalezy ale tą drogą nigdze nie zajdziesz. pomysl jak ci bedzie kiedy on nawet nie powie- dziekuję. Złodziejowi ktory ciebie okradnie,tez bedziesz wysyłać zyczenia do więzienia? co to w ogoe za pytanie? moze jeszcze kup mu zegarek i upiec mu sernik z owocami...ech dziewczyno wylecz sie z niego i nie udawaj

Gość gość
nie masz szacunku do siebie babo :D zal mi takich jak ty

Gość gość
olej go. Ja swoim ex życzeń nie wysylam, bo i po co?