Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata9909

ile schudne?

Polecane posty

WItam! według was ile bym schudła na takiej diecieprzez 2 miesiace 0 słodyczy 5 razy w tygodniu pije szklanke zielonej kawy 5 razy w tygodniu pije woda z octem jabłkowym ĆWICZENIA: pn.bieganie 1km wt.ewa chodakowska killer środa 30 przysiadow 20 brzuszków, skakanka czwartek bieganie 1 km piatek ewa chodakowska killer sobota wolne Jaadłospis sniadanie omlet z białek z papryką i parówka (w tym pokrojone) II śiadanie jogurt naturalny i owoc obiad jajko surówka warzywna kolacja kanapka chleb razowy z szynką '

Gość gość
z 6 kg

Gość gość
Będziesz chuda jak Rubik!

Gość marek krupski
Co to k***a jest chlep, suko?

Nm pojęcia to wszystko jest zależne od Twojego organizmu ale trzymam kciuki za wytrwałość. Ja osobiście dodałabym jeszcze czerwona herbatę, ona też pomaga w trawieniu, można ją wzbogacić o zielona Yerba Mate:) taką mieszankę Pu erh Slim znajdziesz w internecie. Polecam:)

Gość gość
unikanie mięsa nie jest dobrym pomysłem. To jestes właśnie typowy błąd odchudzających się, a mięso to podstawa przy chudnięciu, to ono aktywuje soki/enzymy trawiennie, pobudza organizm do trawienia, przy tym wydziela sie ciepło i spala tłuszcz. Chuda pierś z kurczaka ugrilowana lub ugotowana czy upieczona w rękawie jak najbardziej sie nadaje. Powiem Ci z własnego doświadczenia że koleżanka z akademika jadła codziennie porcję 200 a nawet 250g mięsa i przyrządzała ją właśnie tak jak pisałam wyżej, raz ugrilowane dołoswnie na malutkiej łyżeczce oleju albo po prostu spryskać takim atomizerem do oleju mięso, do tego sól pieprz jakies przyprawy, lekko to ponacierać i na dobrze rozgrzaną patelnie. Czasami też gotowała albo piekła w piekarniku w rękawie beztłuszczowo. Do tego zawsze jakieś warzywa albo gotowane typu kalafior, brokuł albo po prostu zwykła marchewka seler, korzeń pietruszki albo surówki na kapuście lub sałacie, ewentualnie do tego ciut dodatku węglowodanowego, mówie ciut bo jak juz masz 200g mięsa do tego 100-150g warzyw to już pewnie za dużo tego dodatku węglowodanowego typu ryż, kasza, makaron nie dasz rady zjeść. I ona w ogóle nic nie ćwiczyła a schudła ponad 20kg w tempie około 4kg na miesiąc

Gość gość
dokładnie, mięso to podstawa, każdy dietetyk ci to powie. Byle by to było chude mięso i zeby towarzyszyły mu warzywa i owoce (warzywa do obiadu jako dodatek do mięsa, a owoce np na II śniadanie czy podwieczorek) chodzi o to ze mięso troche zakwasza organizm a warzywa i owoce neutralizuję to zakwaszenie prowadząc do równowagi

Gość gość
przestań łączyć białko z węglowodanami, nie jedz słodyczy (albo tylko w b. małych ilosciach gorzką czekoladę, zrezygnuj z ciastek, ciast, cukierków), obiad i kolację zakoncz słodkim owocem oraz kawą (teraz super sa sliwki), gotuj w domu i lekkie ćwiczenia fizyczne (chyba, że lubisz sie spocić). ja z rozmiaru 40 spadłam na 34 w pól roku, nie męczac się za bardzo, nie pijąc litrami wody i jedzac prawie wszytko.