Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochaniec190

Zaręczyny

Polecane posty

Gość zakochaniec190

Cześć, mam prośbę o szczere opinie. Chce oświadczyć się dziewczynie, i chcę ją zaskoczyć, wiem że jak powiem jej, że jedziemy gdzieś to będzie wiedzieć już o co chodzi. Myślałem nad oświadczynami w domu typu kolacja przy świecach, oczywiście chcę odpowiednio wystroić pomieszczenie i sam przyrządzić kolację. Wydaje mi się, że tylko wtedy nie będzie nic podejrzewać. Co Wy o tym sądzicie, nie jest to zbyt prostackie rozwiązanie??

Gość gość
Tak, na pewno niczego nie będzie podejrzewać, jeśli nagle zaczniesz gotowac i "stroić pomieszczenie" :D Weź nie bądź taki skąpy i zabierz dziewczynę do porządnej knajpy :o

Gość gość
a dla mnie np. oświadczyny w restauracji to najgorsza opcja z możliwych, już wolałabym w domu

Gość gość
Dom, restauracja to takie oklepane. Fajnie wyglądało jak się para zaręczyła na Czarnym Dunajcu, w parku, na świeżym powietrzu.. jest wiele fajnych sposobów.

Gość gość
poczekaj do sylwesra i wtedy jej się oświadcz i od tego czasu kazdy sylwester bedzie wam sie kojarzył z tym zdarzeniem

Gość gość
Jako dziewczyna, powiem tak, gdybym była w takiej sytuacji, to nie chciałabym być zaskoczona przez ukochanego, w restauracji, gdzie nie czułabym się swobodnie. I nie w jakieś święta, przy rodzinie, znajomych.

Gość zakochanec190
Nie mieszkam z dziewczyną więc skąd ma wiedzieć że coś gotuje i przyrządzam?? Knajpa jak i wiele opcji które wiążą się z wyjazdem gdzieś odpadają bo jak wcześniej mówiłem dziewczyna się zorientuje że coś jest na rzeczy. Zwłaszcza że dziewczyna nie ma czasu za bardzo na wyjazdy i jest typem osoby która musi wiedzieć wszystko :P a zaręczyny wg mnie mają być niespodzianką