Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

arabowie "imigranci"

Polecane posty

Gość gość

hej czy ktos tam widzi tych arabskich "imigrantow " na waszej ulicy? jestem w usa i od dawna nie bylam w europie i tylko widze zdjecia i filmiki i widze w nich ze to sa sami arabowie meczyzni prawie zadnych kobiet nie ma...(widocznie kobiety nie sa w niebeznpieczenstwie wojny ha ha wiec zostawione i nie szukaja pomocy) a te glupie kraje otwieraja wrota dla tych arabskich mezczyzn...zle mi to wyglada ale ciekawa jestem czy jest tam kto w niemczech, austrii , wloszech czy w uk i jak to tam wyglada? i czy oni tez do polski wchodza? to mi wyglada na jakas dziwna taka armie a nie ludzi w porzebie kto to wie kim oni sa ale moze sie myle? napiszcie cos...

Gość gość
s********j farbowana ''polko'' takie jak ty nie sa juz polkami tylko ścierami, szczurami, po co wchodzisz na polskie forum ? pisz z amerykanami ! jestes taka sama jak muzulmanie, nie integrujesz sie

Gość gość
arabow trzeba powystrzelac bo oni zniszcza europe i maja tylko stosunki z kozami

Gość gość
gdybym sie nie integrowala to bym miala kogos innego do zapytania bo znalabym polakow a ja tylko amerykanow znam...wiec durniu jak nie potrafisz logoki w********ic to nie

Gość gość
ale czy ktos moze odpowiedziec na jakis temat poza gotowaniem?

Gość gość
wiec durniu jak nie potrafisz logoki w********ic to nie xxx to nie dureń tylko troll jest, wypisuje w kółko te swoje brednie i wyzwiska i czeka kto się w to da wkręcić, ignor na takich

Gość gość
czy wy pojecia nie macie co sie dzieje w europie

Gość gość
czy ktos jest w szwecji, danii, francji, niemczech, wloszech itp...

Gość gość
dobry arab to martwy arab i tego sie trzymajmy