Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego oni tak na mnie patrzyliii? aż tak dziwnie wygldam?

Polecane posty

Gość gość

byłam w biedronce, na twarzy miałam tylko krem, na rzęsach tusz, wchodze a tam na dzień dobry jakiś młody chłopak sie gapi, ja widzę, że sie gapi ale nie gapię się na niego bo w sumie po co....(aha mam 31 lat, to jest dla mnie mały chłopiec) potem idę do kasy a przede mną jakiś młody chłopak, nie wiem ile mógł mieć ale raczej nie więcej niż 20 i też się patrzy (jest przede mną w kolejce i obraca się) a ja zażenowana patrzę sie na swoje zakupy na tasmie i nic nie rozumiem....

Gość gość
wypuscili gnoja z domu i pierwszy raz kobiete bez tapety zobaczyl

Gość gość
Jesteś piękna, dlatego się gapią.

Gość gość
Czym się naprawa to sięgania nie schlebowej sobie

Może byłaś ubrana jakoś ekstrawagancko? Też mi się to czasem zdarza, o dziwo często jak wyglądam słabo, nieumalowana albo delikatnie umalowana, zawsze się zastanawiam, o co chodzi, bo ładna raczej jestem, ale piękna to za dużo powiedziane. Wydaje mi się, że sobie po prostu tak zerkają z ciekawości, bo zobaczyli kątem oka zgrabną kobietę w sklepie i sobie oglądają czy jest na czym oko zawiesić. U mnie to też może być kwestia wzroku, bo mam podobno przyciągające oczy, może Ty też masz takie intrygujące spojrzenie i ono zwraca uwagę.

Gość gość
Podnosisz sobie autorko samopoczucie czy nie wiesz jak sie pochwalic? Oczywiscie nic mi do tego,ale smiesza mnie takie podchody na forum,rodzaj wymuszenia "napiszcie mi to,co chce przeczytac albo sie chwale i moze ktos pozazdrosci". Dziecinne.

Gość gość
Może ten krem tylko nałożyłaś, zapomniałaś wetrzeć hahaha albo tusz się rozmazał :P