Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezperspektyw

nie umiem żyć w szczęściu

Polecane posty

Gość bezperspektyw

witam. Piszę, ponieważ nie wiem co mam zrobić. Mam 26 lat, od 4 lat jestem samotna matka. Ojciec dziecka zostawił mnie w 8 miesiącu ciazy. Nie umiem żyć normalnie już. Mam chlopaka od 2 lat, ale gdy pytałam to powiedział, że chce się kiedyś ustatkować. Nie umie określić kiedy. Od kąd tamten mnie zostawił nie umiem się z niczego cieszyć. Chciałam innego życia. Teraz sama jestem z dzieckiem w domu. Chłopak mieszka na drugim krańcu Polski, bo tam pracuje. Przyjeżdża co 2 miesiące na 2 tygodnie i jest stały kontakt. Ale nie umiem jakoś do końca zaufać. Wszyscy się żenią, zakładają rodziny. A ja dalej tylko chodzę. Czuję się jak wybrakowany towar. Mam go zostawić? Mam wrażenie, że wolałby kogoś lepszego, a ja na nikogo nie zasluguję...

Gość gość
nie dziwie Ci się,ze nie jesteś pewna bo to nie jest taki normalny związek...widzicie się co 2 miesiące,to bardzo rzadko

Gość bezperspektyw
zaczęło się od zwykłej znajomości, ale w końcu postanowiliśmy być razem, bo się po prostu zakochaliśmy. Wiedzialam, że zwiazek na odleglosc nie jest łatwy. Ale zawsze chciałam normalnego domu. Teraz to już nigdy nie będzie możliwe. Kiedyś jak moje dziecko Miało rok to spotkałam się z kolega znajomej, która chciała nas poznać. Powiedział mi wprost, że "k****, chyba nie myślałaś, że będę się spotykał z dzieciatą?" dopiero po roku poznałam obecnego partnera. Tylko czy to przetrwa. Powinnam się cieszyć, a jakoś nic z tego. Plusem jest, że schudłam. Ale nie wiem co dalej będzie. Ojciec mojego dziecka strasznie mi zniszczył zdanie o sobie.

Gość gość
nie powinnas się przejmować jego opinią o tobie kim on jest,skoro zostawil ciężarną kobiete? niedojrzałym bucem a obecny skoro z Tobą jest mimo tego,że jesteś dzieciata z pewnością Cię kocha :) tylko ta odległość..

Gość bezperspektyw
Dziękuję, wczoraj rozmawialiśmy o tym związku, będziemy myśleć nad wspólnym mieszkaniem :) teraz powinno być tylko lepiej :)