Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas sprawdzalości snów .

Polecane posty

Gość gość

Co wiecie na TEN temat ? Podajcie przykłady ważnych snów i po jakim czasie się spełniły . Ile najdłużej czekaliście za sprawdzeniem się snu .

Gość gość
roznie to bywa.jedne od razu,inne po miesiacu,a jeden taki dopiero po latach...

Gość gość
Do powyżej . Jak uważasz , co miało wpływ na terminy. Np. dni w których był sen , czy może godziny w których się śniły .

A co się ma sprawdzać jak sen jest odzwierciedleniem Twoich marzeń, planów, obaw, poczucia winy itd. Skąd Twoja podświadomość ma znać przyszłość?

Gość gość
ja zawsze uwazam,ze jesli mam cos wiedziec to bede to wiedziala w odpowiednim czasie,widocznie dane mi bylo wiedziec niektore rzeczy wczesniej,inne pozniej.co do tego snu,ktory sie spelnil po latach,to akurat rozumiem dlaczego juz tak wczesnie sie wysnil.dotyczyl on waznegoprzelomu w moich zyciu. jeseli o godziny chodzi to w sumie nie wierze ani w dni ani godziny,chyba nie ma to znaczenia.chociaz ja mialam najwiecej snow proroczych podczas krotkich drzemek.nie wiem czy ma to jakies znaczenie.

Gość gość
Wrózka Sofii rowniez tłumaczy sny. Polecam. Tu jest jej strona www.tarocistkasofia.pl Często korzystam z jej usług.

Gość gość
U mnie sny sprawdzają się konkretnego dnia po nocy w której wystąpiły. Tylko długie sugestywne, opowiadające całą historię potrafią przepowiedzieć zdarzenia z długiego okresu czasu następującego po danej nocy. Miałam kiedyś sen, który gdybym potraktowała jako ostrzeżenie być może cała lata ułożyłyby mi się inaczej...

Gość gość
A jakie elementy się WAM śnią , które zawsze przepowiadają jakiś konkret np. jakąś tragedię lub szczęśliwe wydarzenie .

Gość gość
rozne,u mnie to zazwyczaj jak film,jak widzialam we snie tak pozniej sie dzieje naprawde.czasami tylko jakies tam szczegoly sie roznia.

Gość gość
u mnie przeważnie od 3 do 7dni czasami i dwa tygodnie ale rzadko

Gość gość
Ja mam zawsze złe sny jak ma wydarzyć się coś złego w moim życiu. Oczywiście sen nie przepowiada tego, co ma się zdarzyć, tylko we śnie jest coś złego i później dzieje się coś złego, np. jak straciłam pracę to śnił mi się wypadek samochodowy, jak ktoś umarł z rodziny, to też śniło mi się coś złego. Moja babcia miała to samo, tzn. takie złe sny przed tragediami życiowymi.

Gość gość
ja nieraz rozmawiam przez sen z duchami,kiedy sie budze to slysze jakby stuk czegos lub cos w tym stylu,wiec nie wiem czy sen,bo te dzwieki kiedy sie budze sa naprawde.przepraszam jesli troche nie temat ale skoro mowa o snach...

Gość gość
Właśnie , a jak śnią się WAM zmarli to coś przepowiadają ?

Gość gość
ja pisalam o zmarlych.roznie bywa,ale np.jak mialam w sierpniu operacje to przysnil mi sie moj zmarly dziadek i powiedzial,zebym sie martwila,bo on juz na mnie w szpitalu czeka i bedzie wszystko dobrze...az mi teraz ciarki przeszly na samo wspomnienie:)czasami tez zwyczajnie przychodza i rozmawiaja jak za zycia.czasami tez w ciagu dnia czuje ich zapach,wtedy poznaje zapach i wiem kto mnie´odwiedzil´

Gość gość
A najważniejsze symbole senne to jakie według WAS ?

Gość gość
Każdy ma sny , więc temat powinien się rozwinąć .

Gość gość
Podobno sny w ciągu dnia (drzemki) spełniają się niemal natychmiast . Ktoś tego doświadczył ?

Gość gość
No właśnie , też chciałabym wiedzieć .

Gość gość
Śniły się komuś duchy ? Co potem się stało ?

Gość gość
Mi się dzisiaj śnił zegar który stał w miejscu i morderstwo co dziwne znaczenie obu snów pokrywa się w 100% ze sobą wg. sennika.

Gość Odlotowy men
W moim przypadku sen w którym budzę się z krzykiem sprawdza się po 105 dniach, około 3,5 miesiąca!!! Mogę wyliczyć jak w zegarku że po tym czasie spotyka mnie coś strasznego. I to się dzieje od lat.

Gość gość
Kto jeszcze ma doświadczenia w tym temacie ?

Gość gość taki sobie przypadkowy
ja mam troche doswiadczenie.moze napisz cos wiecej.to ja wczesniej pisalam o snach o duchach,oraz ze jeden sen mi sie spelnil po latach.