Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mangle335

Czy ja mogę mu się podobać?Potrzebuję wytłumaczenia pewnego na 200%!

Polecane posty

Niedawno nastąpił nowy rok szkolny, wszystko jak zawsze, no prawie. Pewien chłopak (muszę wspomnieć, że bardzo przystojny), nieśmiały zaczął się na mnie bardzo często gapić, potrafił nie spuszczać ze mnie wzroku przez 5 minut.Jak ja na niego zerknęłam to spuścił wzrok. Wolałam trzymać się w grupie koleżanek, nie należę do osób śmiałych.Nigdy nie odwrócił się do mnie tyłem.Nawet wracając o domu wolał mnie przepuścić pierwszą.Przechodząc obok mnie był czerwony jak nigdy, widać że trochę spocony.Nic do mnie nigdy nie powiedział.Podszedł do mnie kolega i zaczął rozmawiać.Nieśmiały chłopak bacznie się całej rozmowie przyglądał, podpierał ścianę i spoglądał zazdrośnie.Odeszłam spoglądając na rozmowę.Obiekt (znaczy ten nieśmiały chłopak) szepnął mu coś na ucho, a kumpel już nie odezwał się do mnie do końca dnia.Następnego dnia stałam sobie sama w korytarzu.Obiekt podszedł do mnie, ale nadal milczał.Czasami mogłam zauważyć, jak się do mnie uśmiechał zamiast odwracać wzrok.Raz zajrzał do mojej klasy (jest starszy o rok), a jak zobaczył, że ja się na niego patrzę, to powoli się wycofał i zamknął drzwi. Co bardzo dziwne,zajrzał do klasy na lekcji jeszcze przed wejściem nauczyciela.W stosunku do innych dziewczyn: Nie patrzył się, nie uśmiechał się, nie rozmawiał, nie spoglądał zazdrośnie.

wiele czynników na to wskazuje, ale obawiam się, że tylko OBIEKT może na 200% rozwiać Twoje wątpliwości:-)

Gość gość
Leci na Ciebie :)

Gość gość
Leci i preleci