Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham skarba.

Polecane posty

Gość gość sylwia
Nie odchodz...bądz chociaż w wybranym dniu..w okreslone godziny np.w soboty miedzy 20-21.fajnie się z Tobą pisze..szkoda by było.

Gość gość
To jest najgorsze. Nie wiedzieć czy jest jej dobrze czy źle. Trzeba odpuścić. W końcu gdyby chciała to by się odezwała. Ja się już trzymam tylko tej terapii, mam się odciąć. Życzyć szczęścia i iść swoją drogą. W sumie to i tak się nie odezwie bo wszystkie kontakty mam pozmieniane. Ech w d***e z tym wszystkim.

Gość gość sylwia
Niech zgadnę jesteś 80 r.urodzenia?

Gość gość
Starszy, niestety. Ale nie dziadek.

Gość gość sylwia
Hmm.no to chyba nie znam nikogo takiego.A ona..też była dużo. starsza?

Gość gość
Ona młodsza o 3 lata.

Gość gośćsylwia
Aha.wiec Ty masz tyle samo.Ja jestem po 30 tce.

Gość gość sylwia
Czyli ma 40?..Ja bym siw załamała gdybym już miała 40 l.

Gość gość
Wiesz co ona jest fajną 40 taką. Bardzo dobrze się trzyma. Wygląda na 30 jest bardzo ładna. Cudowna można powiedzieć.

Gość gość
Fajnie masz, że jesteś taka młoda, wszystko przed tobą.

Gość gość sylwia
Hmm.wiem coś o tym .Ja mam 30 parę a mowią że mam 19.cie wiec doskonale to rozumiem.Moj skarbek był rok młodszy ode mnie.Strasznie go kocham i nie mogę bez niego żyć.

Gość gość
Nie możesz bez niego żyć. Ja muszę coś ze sobą zrobić, nie mogę wciąż pamiętać o byłej. Tyle miałem fajnych okazji z innymi. Wszystko odpuszczałem. Chyba właśnie czas na coś nowego, chociaż sam nie wierzę w co piszę. Czas leci.

Gość gość sylwia
Czy wszystko przedemną? nie sądzę..mam nowotwor w genach po babci.Babcia młodo zmarła własciwie niewiele po 40.tcce..nie znałam jej.Od pewnego czasu czuję że mogę mieć to samo ale boję sie isć do onkologa znowuKiedyś miusiałam zrobic badania a potem miałam sie badać co roku..jednak olałam to...Lekarka rodzinna mowi że to nerwoból.Boję się.

Gość gość sylwia
A długo byliscie razem?

Gość gość
To czy jesteś chora czy nie to nie powinno nic zmieniać. Pewnie rozstaliście się z innego powodu.

Gość gość
Kiedyś długo byliśmy razem. Teraz o wiele za krótko.

Gość gość sylwia
Ja już straciłam nadzieję.On ma swoje życie i nie bede w nie ingerować.Jedno wiem że już nigdy nikogo nie pokocham tak jak jego.Nie ma takiej mozliwosci bo nigdzie nie ma drugiego takiego jak On.Do widzenia.Muszę już iść.

Gość gość sylwia
Pewnie że z innego...zresztą my nawet nie byliśmy razem .On nie wie że moge być chora.

Gość gość
A ja uważam, że bez sensu. Właśnie powinnaś jeśli go naprawdę kochasz. Jak to olejesz to do końca życia będziesz mieć przechlapane i będziesz krzywdzić innych facetów. Albo tak jak ja łazić na spotkania terapii itd. Też spadam.

Gość gość sylwia
Kocham go ale nie chcę burzyć jego szczescia.Nawet nie mam z nim kontaktu.Rzuciłabym dla niego wszystko ale zbyt długo czekałam na wyznanie a potem On..się ożenił.Pewnie jedt teraz sczesliwy.On też ma prawo być szczesliwy..zasługuje na to.Nie ważne że mi się w życiu nie udało.Nie mogę mysleć tylko o sobie.Dzięki za rozmowę.

Gość gość
Ps.krzywdzić innych facetow??.inni mnie nie interesują.!

Gość gość
Ożenił się. O Kurwa masakra. Wiem dlaczego chce się odciąć od tego wszystkiego. Bo chyba bym nie przeżył, że ona ma jakiegoś męża. Nie to jakiś kosmos ja po prostu w to nie wierzę. To co mi mówiła..Cześć.

Gość gość sylwia
Nie rozumiem?strasznie chaotycznie. ..napisałeś.Co ty masz z tym wspolnego?

Gość gość sylwia
..a co Ci mówiła?

Gość gość sylwia
Ja też nie potrafię przeżyć że prawie codziennie z kilkudniowymi czy kilku miesiecznymi przerwami przez ponad dwa lata patrzył mi w oczy..a potem tak poprostu się ożenił? Zupełnie nidawno.:-(Od tamtej pory wiem że nie mam prawa nawet do niego zadzwonic chocby zupełnie inkognito.

Gość gość
Cześć Sylwia :) jak dzień minął? ja po pracy odpoczywam :) Miałaś tu towarzystwo widzę....

Gość gość
W tygodniu nie mam za bardzo czasu tu pisać :) pa

Gość gość sylwia
A cześć.:-)dzionek..spoko..dziś domowe cheesburgery z prawdziwym mięsem mielonym z patelni..potem składanie prania..trochę porzadkow w szafkach typu wymiana odzieży z letniej na jesienną..segregacja skarpet czapek i.takie tam różne.,Właśnie wróciłam..piechotką z misianą ze sklepu..sporo tych zakupów ser..szynka schab..chleb ..jajka..bułki..no i oczywiscie czekolada ktorą uwielbiamPo drodze nazbierałam gruszek spod drzewa..teraz tylko umyję..obiorę ze skórki i zrobię sałatkę owocową ze śliwką i z jabłkiem.Miło że Jesteś a Tobie jak minął dzień?.:-)

Gość gość
Ja własnie też nie mam za bardzo czasu ..jedynie teraz od niepamiętnych czasow wypadło mi 3 dni wolnego.Jeszcze dzis i jutro tu bede a potem..nie wiem kiedy.