Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie pierdzielić o tym UKu Zasranym

Polecane posty

Gość gość

Wiem że polska to nie jest kraj idealny. Ale w porównaniu z UKiem to jest całkiem w porządku u nas nie ma takiego kapitalizmu. Ta Pani idealnie ukazała czym jest ten UK zasrany https://www.youtube.com/watch?v=efYL8p-eRKg

Gość gość
z****** to jest twoje polaczkowo nad wisla z waluta 5x slabsza niz uk :D i co teraz , zatkalo kalalo? :D i kto tu jest lepszy? :D cfeluchu cebulowy :D czekam az pokazesz ile sredni polak odklada miesiecznie :D zobaczymy czy masz odlozone tyle ile ja cfeluchu :D no pokaz :D pochwal sie twoim cudem gospodarczym :D

Gość gość
W PL jest dobrobyt - mówię za siebie : mnie jest dobrze a to przecież najważniejsze. A ty weź się do roboty to będziesz miał to na co zasługujesz.

Gość gość
Przynajmniej nie mamy murzynów i arabów

Gość gość
Przynajmniej nie mamy murzynów i arabów xxxx Bo zaden z nich nie chce do waszego syfu przyjezdzac :D

Gość gość
Czarni których spotkałem w UK to Nadludzie w porównaniu do polaczków w Polsce, za to porównując do polaczków za granica, to czarni to chyba Bogowie... to ile w rasistach polaczkach nienawiści, podłości, zazdrości, zawiści, fałszu i chamstwa to ciężko opisać. I niestety normalni spoko Polacy mają przez skur'wiałych polaczków taką chu'jową opinie na świecie...

Gość gość
bede s/ral na polske bo polska s/ra na mnie okradajac mnie na zus i nfz pajacyku siedzacy w polandeszu zapamietaj to sobie :D

Gość gość
Buahahaha nie moge, jaki przyglup :D a sraj dzifko :D

Gość gość
bede s/ral na wolske bo wolska s/ra na mnie okradajac mnie na zus i nfz pajacyku siedzacy w polandeszu zapamietaj to sobie zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz zassarny polandesz

Gość gość
Sraj do ryjow tym qrwom polaczkom z twojej rodzinki cwelu brudny

Gość gość
zassarny polandesz :D 🖐️ zassarny polandesz :D 🖐️zassarny polandesz :D 🖐️zassarny polandesz :D 🖐️zassarny polandesz :D 🖐️zassarny polandesz :D 🖐️

Gość gość
O kurfa ale ukowski poy****iec

Gość gość
Jukej śmierdzi dywanami i murzyński potem, a Lodnyn jest wstrętny, brzydki i syfiasty. Nie ma co go równać z Warszawa, ktora mimo, ze została zniszczona, to i tak jest piękniejsza. Gdzie wy w tym Londynie macie tak piekne miejsca jak Łazienki czy Krakowskie Przedmieście.

Gość gość
Takie polaczki rasiści jak ty nie dorastają do pięt tym "murzynom"!

Gość gość
Polandesz śmierdzi psimi kupami i moherowym potem, a domy z przegniłych płyt karton gips dykty kosztują tam miliony. Dlatego polaczki tyrające tam u polskich wyzyskiwaczy, mieszkaja jak biedaki u mamusi, jak mamisynki, bo nie stac ich na kredyt, zeby jakikolwiek dom kupic. Cos jak ci uchodźcy z Syrii, tylko z ta roznica, ze cała Europa Zachodnia ma godne pensje, a z polaczkowej płacy minimalnej wszystkie kraje sie smieja

Gość gość
O kurfa ale poy/ebaniec siedzacy w polandeszu

Gość gość
W PL mamy trzykrotnie niższe ceny niz w Jukeju, a zarabiamy dwukrotnie mniej. UKi zazdroszczą nam czystej i białej PL, bo sami siedzą w brudnym i śmierdzącym Jukeju. Psie kupy w Jukeju lezą nawet na chodnikach, wiec japa ukowski obszczymurze.

Gość gość
Polacy, którzy mówią, że dobrze im sie żyje w brytanii kłamią żeby znajomi, którzy zostali w Pl sie z nich nie śmiali. Z mojego doświadczenia powiem wam, że w brytanii jest c***jowo, dużo gorzej niż w Polsce. Na każdym kroku stoi cholerny muzułmanin, jedyne ładne dziewczyny to imigrantki z Europy Wschodniej, pogoda jest depresyjna i obrzydliwa, jedzenie jest bardzo drogie i jest dużo mniejszy wybór niż w Pl. Jest straszne przeludnienie, są brzydkie domy szeregowe prawie bez ogródków, które są strasznie drogie. Brytole co wieczór chodzą nawaleni, to naród, który pije dużo więcej niż Polacy. Jeśli w waszym życiu ważne są tylko praca i pensja to sobie tam jedźcie ale nie kłamcie, że w Polsce jest gorzej, bo wysokość zarobów to nie jest uniwersalna miara jakości danego kraju.

Gość gość
W PL mamy trzykrotnie niższe ceny niz w Jukeju, a zarabiamy dwukrotnie mniej. xxxx Zarabiacie 4x mniej cebulowy wsioku z polandeszu hahahahaha :D do szkoły palancie :D 🖐️

Gość gość
Jukej jest dla przegranych ludzi.

Gość gość
Psie kupy w Jukeju lezą nawet na chodnikach, wiec japa ukowski obszczymurze. xxx Nie, nie lezą smierdzielu znad wisły , w uk sie sprzata wsiurze a w PL nie :D

Gość gość
Ukowski smieciu, chyba ty zarabiałeś czterokrotnie mniej niz w Jukeju, bo puszki po śmietnikach zbierałeś i z mamusia mieszkałeś. Teraz siedzisz w śmierdzącym Jukeju i gowna czyścisz. Ot zes polepszył swoj byt.

Gość gość
Polacy, którzy mówią, że dobrze im sie żyje w polsce kłamią żeby znajomi, którzy zostali w UK sie z nich nie śmiali. Z mojego doświadczenia powiem wam, że w polandeszu jest ch/ujowo, dużo gorzej niż w UK. Na każdym kroku stoi cholerny katolik, pogoda jest ch/ujowa i gorąca , jedzenie jest bardzo drogie z solą drogową i suszem jajecznym dodawanym i jest dużo mniejszy wybór niż w UK. Jest wyludnienie bo normalni musielu uciekac od biedy. Polaczki co wieczór chodzą nawaleni, to naród, który pije dużo więcej niż kulturalni Anglicy. Jeśli w waszym życiu ważne są tylko wolontariat i zycie u mamusi to sobie tam gnijcie ale nie kłamcie, że w UK jest gorzej, bo moheryzm to nie jest uniwersalna miara jakości danego kraju.

Gość gość
W Jukeju pełno psich gowien na chodnikach o nie gadaj ze nie. Mam nawet kolka fotek zrobionych, by w PL z kumplami sie pośmiać z ukowskiej niby cywilizacji. Mamy niezła polewkę z ukow czyszczących kible.

Gość gość
PLowski smieciu, ty zarabiasz czterokrotnie mniej niz w UK, bo puszki po śmietnikach zbierasz i z mamusia mieszkasz. Teraz siedzisz w śmierdzącym polaczkowie i gowna czyścisz. Ot zes polepszył swoj byt.

Gość gość
W polaczkowie pełno psich gowien na chodnikach o nie gadaj ze nie. Mam nawet kilka fotek zrobionych, by w UK z kumplami sie pośmiać z polaczkowej niby cywilizacji. Mamy niezła polewkę z polaczkow czyszczących kible :D 🖐️

Gość gość
Dobrze napisałeś, ze z własnego doświadczenia, ukowski smierdzielu. W Jukeju szczury fo hamburgerów dodawali w kac, wiec japa dopomyju.