Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białe narody znikną za sprawą islamskich brudasów

Polecane posty

Gość gość

których lewacka głupota ściąga do swoich krajów. Czuję ogromną niemoc. Chciałbym temu zapobiec, ale to niemożliwe. Głupia polityka każe im pomagać, bo to "biedni ludzie uciekający przed wojną", ale jakimś cudem większość z nich to faceci w sile wieku. Dzieci, kobiety i starcy to niewielki procent tej ludności. To kwestia kilku lat, kiedy całkowicie zdominują Europę i pozabijaja niewiernych, a kobiety wezmą w niewolę. Zobaczcie głupie lewaki co oni robią we Francji, Niemczech czy Wielkiej Brytanii! Rozboje, gwałty, nieróbstwo i totalna niechęć do zasymilowania się. Czemu ludzie są tacy głupi i tego nie widzą? Dlaczego musimy i my przyjąć tą hołotę? Nic o nich nie wiemy, jakiego są wyznania. Ale lewackie kobiety ucieszy ten fakt. W końcu zawsze marzyły o ciemnym facecie, z którym pójdą do łóżka. My faceci widzimy w tym ogromny problem, ale kobiety NIC to nie obchodzi, a anwet się z tego powodu cieszą. Czy naprawdę jesteśmy skazani na śmierć ze strony islamistów? Myślę, że tak.

Gość gość
ja jestem facetem i nie widze problemu bo tez nienawidze katolicyzmu i przejde na islam gdy bedzie trzeba chce by watykan zniknal na zawsze

Gość gość
Proszę o wypowiedź normalne i inteligentne osoby, czyli takie, które widzą w tym problem i chcą coś z tym zrobić.

Gość gość
zapal zioło to zmienisz zdanie, ja tak miałem, siałem nienawiścią do muzułmanów a teraz jestem jednym z nich, wystarczy zapalić konkretnego skuna i Ci się wajha w głowie przestawi

Gość gość
K#rwa, kolejny przygłup. Czy ktoś normalny i inteligentny chciałby się odnieść do mojej wypowiedzi?

Gość gość
masz racje. to jest problem, wlasnie przez takich przyglupow.bedzie wojna . polska teraz juz traci na byciu w unii europejskiej , bo bedzie musiala przyjmowac coraz wiecej uchodzcow. A polskie wladze beda lizaly d**y przywodcom UE.

Gość gość
Zamiast oni nas to my ich pozabijajmy. Też mi się to nie podoba. Ale wiedzialem ze kiedyś przyjdą takie czasy że co drugi w PL to będzie murzyn. Rasista nie jestem ale zdala od mojego kraju KURWA!

Gość gość
Jakis chuj p********y to wymyślił koniec swiata się zbliża. Biale geny znikna i beda same czarnuchy po swiecie pelzac.

Gość gość
Lepszych 10 islamskich brudasów, niż 1 żyd w Polsce. W Islamie tylko kobiety mają przesrane :D

Gość gość
Jak ci ktos kobiete lub corke zgwałci i leb jej zetnie to ciekawe jak zaspiewasz.

Gość gość
Nas za to pozabijają, fanatyczne sk#rwysyny. Poza tym bycie rasistą to nic złego jak to jest dzisiaj kreowane. Ja po prostu uważam murzynów i ludzi bliskiego wschodu za zacofanych i głupszych, którzy nie dorastają białemu czy żóltemu człowiekowi do pięt i nie mam zamiaru ich zabijać czy coś. Po prostu niech się trzymają od nas z daleka.

Gość gość
A niech g***** i scina. Polki nie sa warte nawet spluniecia.

Gość gość
gość dziś Jak ci ktos kobiete lub corke zgwałci i leb jej zetnie to ciekawe jak zaspiewasz. - Codziennie żydzi gwałcą Polskę i jakoś głupi polaczku się tym nie przejmujesz. Żydzi wywożą do izraelskich burdeli setki tysięcy słowianek (w tym Polek - może nawet kiedyś twoja córkę) jako seksualne niewolnice i zwierzęta, ale ty tępy polaczku się tym nie przejmujesz. Zydzi wpuszczają emigrantów do Europy, ale ty widzisz tylko tych emigrantów, a nie prawdziwych sprawców cymbale! Ten zdegenerowany narodek polaczków musi wyginąć, żeby odbudować Polskę, ze zdrowych genów na emigracji. żydzi wiedzieli co robią, wymordowując prawie całą polską szlachtę i inteligencję. Został sam tępy motłoch i ich tępi potomkowie.

Gość gość
Wznawiam temat.