Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zapomnieć o byłym chłopaku

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem z nim już od dwóch lat i obecnie mam drugiego chłopaka od roku, którego naprawdę kocham lecz zdarza mi się myśleć o byłym... Często jego widuje i mam dziwne uczucie jakby chciał mi cos ważnego powiedzieć, parę razy spotkałam się z nim na piwo po koleżeńsku i zachowywał się dziwnie, niby próbował rozmawiać ze mną normalnie lecz zawsze czułam jakiś niepokój w jego słowach, raz próbował mnie pocałować. Od tamtej pory nie potrafię o nim zapomnieć, mimo tego, że to ja z nim zerwałam i na początku tego nie żałowałam, nie miałam wyrzutów sumienia a teraz po dwóch latach mam wyrzuty sumienia, że jego skrzywdzilam. Co mam robić? Dalej z nim się kolegować czy lepiej odpuścić i udawać, że się nie znamy? Proszę o odpowiedź, również mężczyzn. Pozdrawiam :)

Gość gość
Pitolisz. Kochasz obecnego ale.. Jak jest jakieś ale to nie kochasz i tyle. Wspominanie byłych nie jest w sobie niczym złym. przecież mózgu nie wyłączysz, ale bez przesady! O jakim poczuciu winy Ty w ogóle mówisz! Ewidentnie nie jesteś szczęśliwa w obecnym związku żeby aż tak żałować faceta z przed dwóch lat. No chyba że jesteś nastolatką ;-)

Gość gość
Mam 21 lat

Gość gość
Dokładnie, nie można kogoś kochać i myśleć o innym, albo kochasz i innych masz w d***e, albo tylko c się wydaje że kochasz... proste!

Gość gość
Tyle jest warta kobieca miłość, kocha jednego, myśli o drugim, pokocha drugiego, pomyśli o trzecim, albo o pierwszym i tak gonią za nierealnym do usranej śmierci.