Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DIANA, KAMILA, ALEKSANDRA, KLARA

Polecane posty

Gość gość

DIANA, KAMILA, ALEKSANDRA, KLARA

Gość gość
Z tych imion, najładniejsze Kamila, wogóle Kamila to bardzo ładne, dzieweczęce i delikatne imię, reszta zwłaszcza Diana jakoś do mnie nie przemawia .

Gość gość
Ja mam na imię Kamila i nie lubię tego imienia... ;-) Klara ostatnio na fali, ale mi się kojarzy z taką nauczycielką z dawnych czasów w wykrochmalonym kolnierzyku... Ola jest neutralne, o Dianie sama myślałam, ale podobno są materialistkami - to tak z przymrużeniem oka ;-)

Gość gość
Klara, piękne imię, zawsze kojarzy mi się z Dziadkiem do orzechów

Gość gość
Kamila bardzo ładne, Diana ? Pomyłka a Klara niestety kojarzy mi się jedynie z nowelami szkoły podstawowej .

Gość gość
Wszystkie Kamile i Ole jakie znam, a jest ich sporo to wredne, zawistne i falszywe suki!!! Jak jedna!

Gość gość
Klara

Gość gość
Klara to imie jak dla starej ciotki-klotki Diana jest piekne, dostojne Aleksandra tez jest fajne Kamila takie sobie, nie jest zle ale szalu tez nie robi

Gość gość
Diana ładne, Aleksandra może być. Kamila- tragedia :(

Gość gość
Diana straszne imię. Jak można nazwać tak dziecko. Kamila może być. Aleksandra też może być. Klara to imię dla kota :-)

Gość gość
No co osoba to zdanie i ja się więce podzielę. W dzieciństwie miałam przyjaciółkę z podwórka aż po szkołę średnią, Kamilę. Była to bardzo nieśmiała i wrażliwa dziewczyna, świetnie się ze sobą dogadywałyśmy, potem wyprowadziła się z rodzicami do innego miasta. Klara jest zbyt wymuskane, sztywne i zimne, kojarzy mi się z panną z zadartym nosem i pustą główką. Aleksandra czyli Ola to bardzo znane od lat 80 tych imię, zbyt popularne i oklepane jak dla mnie. Dianę jedną znałam , prymitywna i głupia a ubierała się jak ukraińska prostytutka przy drodze. Miała za mało rozumu więc nie jej wina.

Gość gość
Imię nie rzucające się w ucho, łagodne o miłym wydźwięku, harmonijne i bezpretensjonalne a zarazem z klasą ? Tylko Kamila. Zawsze podobały mi się zagraniczne odpowiedniki Camille, Kamilla, Camila. Kojarzy mi się z długowłosą blondynką o dobrym charakterze. Moja ciocia ma tak na imię i się zgadza bo to bardzo mądra kobieta i przefajny człowiek, wszyscy ją lubią . Klara i Diana to dla mnie jakiś żart, zwłaszcza Diana bo tak ma na imię kotka mojej kuzynki a wredne z niej zwierze :D. Imię Ola jest dość powszednie, nic takiego, zwykła Olka więc napewno to imię czyli Aleksandra niczym nie błyszczy.

Gość gość
Diana jest zbyt dziwaczne jak na polskie warunki, jak dziewczyna z telenoweli dla biedaków . Klara to chyba bardzo staromodne imię zagraniczne , nigdzie na zachodzie nie daje się tak na imię. Kojarzy się z panną na pensji w XIX wieku. Aleksandra to nic szczególnego, byle jakie imię które stało się nudne. Z tych wszystkich wybrałabym Kamilę bo fajnie brzmi i przyczepić się nie można.

Gość gość
Ja mam 3-miesięczną Kamilę, więc Ty wybierz inne. Im mniej Kamilek tym lepiej :D

Gość gość
Klara

Gość gość
Diana i Klara to piękne i bardzo międzynarodowe imiona (Klara to przecież Claire)

Gość gość
Imie Klara jest piekne i czesto spotykane na zachodzie.

Gość gość
Aleksandra lub Diana najładniejsze

Gość gość
klarunia :-)

Gość gość
Wszystkie cztery brzydkie

Gość gość
Ja mam na imię Diana i naprawdę zdziwiłam sie ze imię to jest tu tak negatywnie postrzegane. Zawsze je lubiłam, byłam jedna w klasie, jedna w szkole, dopiero w liceum była o rok niżej jedna Diana. Koleżanki mi zazdrościly ze rodzice dali mi takie imię bo w moim roczniku prawie same Kasie, Asie, Ole i Agnieszki. ;)

Gość gość
Aleksandra

Gość gość
Diana pretensjonalne, nieładne, Klara częsta na Zachodzie? W jakim kraju ? Pierwsze słyszę. Kamila ładne a Aleksandra bardzo oklepane.

Gość gość
Moja córka jest z 2012 i ma na imię Klara ale wtedy to imię było ,ało popularne

Gość gość
Diana - ładne. Kamila- DRAMAT, po prostu brzydkie, imię od męskiego imienia Kamil .

Gość gość
Ja też nie rozumiem tego zachwytu nad imieniem Kamila. Co w nim ładnego? Takie to imie bezpłciowe dla mnie

Gość gość
Żadne mi się nie podoba , ale jak bym musiała wybierać chyba jednak byłaby to Kamila.