Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskaDziewczyna

Czy 178 cm u dziewczyny to mało?

Polecane posty

Gość NiskaDziewczyna
Mi chodzi właśnie o kilka cm. Tak do 185.

Gość gość
To sobie poczytaj, jak wygląda ten zabieg (wydłużanie kości). Wtedy nam powiesz, czy faktycznie o to Ci chodziło.

Gość gość
za kilka lat stwierdzisz że z tym wzrostem 178 cm jesteś i tak za wysoka. Zobaczysz że wszędzie jesteś najwyższa, że ciężko o wysokiego faceta. Ja mam 169 i dla to już jest za dużo.

Gość NiskaDziewczyna
Mam już faceta, który jest dla mnie idealny ;)

Gość gość
Mi chodzi właśnie o kilka cm. Tak do 185. x Aparacie Ilizarowa. Bolesne, drogie, długie leczenie, zostają blizny, nielegalne w przypadku, gdy nie jesteś karłem albo nie masz jednej nogi krótszej, ale w twoim przypadku to chyba jedyna nadzieja, skoro tak bardzo się srasz o te kilka cm więcej.

Gość gość
wydaje mi się, że w tym wieku powinnaś być już troszkę mądrzejsza i dojrzalsza.

Gość gość
Nie mówię o takim czymś. Pytałam czy są jakieś naturalne sposoby.

Gość gość
Nie.

Gość NiskaDziewczyna
Sprawdzałam klub wysokich i okazało się, że kobieta może się do niego zapisać jak ma 180 cm lub więcej. Czyli 178 cm to bardzo przeciętny wzrost.

Gość gość
naturalne sposoby? co masz na myśli, dziewczyneczko? maść babci z pokrzyw? herbatkę z rumiankiem? miałaś biologię w szkolę w ogóle?

Gość gość
NiskaDziewczyna dziś Sprawdzałam klub wysokich i okazało się, że kobieta może się do niego zapisać jak ma 180 cm lub więcej. Czyli 178 cm to bardzo przeciętny wzrost. x Do mensy można się dostać od 148 IQ, co nie oznacza, że osoba poniżej tego wyniku jest bardzo przeciętnie inteligentna.

Gość gość
Istnieje coś takiego? Jaki jest cel tego stowarzyszenia? Spotykają się i spuszczają nad swoim wzrostem?

Gość NiskaDziewczyna
Oj, wszyscy musicie być zaraz wredni! Wkurza mnie to już! A ja jestem za niska i zdania nie zmienię!

Gość gość
My sądzimy, że jesteś głupia i też raczej zdania nie zmienimy. Choć młoda jesteś, może jeszcze ci ta głupota przejdzie.

Gość NiskaDziewczyna
W takim razie dziękuję i kończę ten temat!

Gość gość
Dziewczyno, moj maz mierzy 186 cm a jego siostra 181/182. I naprawde nie fajnie to wyglada. Garbi sie, jakos tak po mesku chodzi. .. Ma 26 lat.

Gość gość
Dziewczyna powyżej 170cm to już kawał baby, jest mało kobieca jak dla mnie, sporo waży, jedyna zaleta to czesto długie nogi.

Gość NiskaDziewczyna
Wreszcie ktoś napisał normalny komentarz :) 178 cm to dobry wzrost dla kobiety i tu się zgadzam, choć ja osobiście chciałabym mieć 185 cm.

Gość vanilla chocolat
Ja sama mam 175 cm. ;-)

Gość gość
"facet o twoim wzroście jest uważany za wysokiego" Co wy gadacie? Chyba dla laski 150cm. Wysoki facet to jest 190, a nie niecałe 180cm.

Gość gość
Moja siostra ma 177 i też chce być wyższa. Ja wiem dlaczego. Bo większość lasek jest niska i przecietna, a wysokich jest mało, czyli super ładnych i wysokich jest jeszcze mniej i te mają największe branie.

Gość gość
Wszystkie miss i modelki są wysokie. Wtedy są idealne proporcje. Ubrania leżą idealnie. "jestem niska, ale to dobrze bo przy chłopaku czuje się taka słodka kruszynka" to smutne że niskie dziewczyny nie czułyby się słodkie i urocze gdyby były wyższe :( znam masę pięknych wysokich kobiet które są słodkie i nie potrzebują do tego karlowatego wzrostu.

Gość NiskaDziewczyna
Dokładnie. A 185 cm to byłby dla mnie wzrost idealny :) Cieszę się, że znalazły się osoby które mnie rozumieją i wspierają :)

Gość NiskaDziewczyna
Hej :) Dziś rano mierzyłam się i wyszło mi równe 179,5 cm :D Czyli jest poprawa :D

Gość Przestań trollować
Skończ już gadać o tym wzroście i pleść bzdury że kobieta 178 jest niska. 178 to jest facet nie kobieta. I tak masz za dużo. Jak ty będziesz wyglądać jak byś rzeczywiście miala te 185? Założysz szpilki 15 cm i będziesz mieć 2 metry ? Czy ty jesteś normalna ? Będziesz wyglądać jak potwór z takim wzrostem. Moim zdaniem to jest wszystko prowokacja i ty chyba nie jestes nawet dziewczyna tylko pewnie niskim gościem, konusem, który chce się ponabijac z ludzi tu piszących. Jeżeli natomiast jesteś laską z 178 cm i chcesz mieć 185 cm to polecam skontaktować się z dobrym psychiatrą. A ten twój podział ze kobieta 180-190 jest wysoka i to jest spoko według Ciebie. Według mnie to jest chore. Lecz się na głowę. Jeszcze się nigdy nie spotkałem z sytuacją taką jak tu że laska chciałaby mieć powyżej 180. Raczej kobiety chcą być normalnego wzrostu do 170 a nie wielkie kobyły po 2 metry. Taki wzrost nie jest kobiecy. P.S. Skończcie już gadac o tym wzroście bo to głupie jest. Chcesz to łam se nogi, wydłużaj ale nie absorbuj ludzi takimi zbędnymi tematami.

Gość gość
1:33 weź dziewczyno tak nie przeżywaj, typowa polska natura która gowno widziała i wszystko sprowadza do naszych polskich i brzydkich miast w których rzeczywiście typowy wzrost u baby to 160 choć teraz młodziez jest co raz wyższa i nie ma w tym nic dziwnego w końcu ewolucja . Ja mam 173cm i też bym chętnie miała do 175 kiedyś mi na castingu powiedzieli że jestem za niska ale że względu na proporcje oraz twarz chętnie mnie angażowali, Mam faceta 182cm i nawet jakbym miała 150 to nie chciałabym faceta 160-178 bo to jest niemęski wzrost, bardziej kojarzy mi się z gejem albo tancerzem bo oni są niscy i jak dla mnie aseksualni, więc przestan pieprzyć że to może być takie dziwne że dziewczyna chce być wyższa, ma taką fanaberie i nic ci do tego ą ty się pieklisz jakby tobie miało ubyc cm . Wmawiaj sobie że niska to kruszynka co za bzdura , a wysoka niby gruba ? Trafiłaś na jakiejś wsi na kilka bab wysokich zgarbionych od zbierania ziemniorow,zapuszczonych a o reszcie świata zapomniałaś . ..troche jeżdżę po świecie,zwiedzam i obserwuje co tak naprawdę się podoba a co nie i jakim przede wszystkim ludziom bo jeżeli Ty celujesz w faceta który lubi densić na wiejskiej potupajce to owszem żeby on mógł włożyć swojego małego musi Ci nagadac jaką to Ty nie jesteś..kretynka

Gość gość
Znalazłam taki obrazek nie wiem jak to tu wkleić właśnie a propo wzrostu u kobiet i tam jest napisane niska to do 160 średnia do 170 idealna to całe 175 :) więc przestan fisiowac . Obrazek oczywiście przedstawiał sylwetki kobiet i wszystkie były szczupłe co jest jednak ważne. Ja mam 165 mam szersze ramiona względem dołu raczej marne wciecie w talii ale to nie jest wina wzrostu, z kolei moja najlepsza koleżanka ma 172 no i ma piękne ciało a ona sobie wmawia że ma za wąskie biodra itp . Ludzie są nienormalni.