Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja ciotka jest walnięta

Polecane posty

Gość gość

Mówię wam dziewczyny, ona jest straszna. Ma męża alkoholika, który nie pracuje, ona pracuje jako sprzątaczka w szkole. Ma 40 lat. Utrzymują się z wynajmowania mieszkań (mają z tego około 4 tysiące), mają 2 dzieci, 15 letnią córkę i 18 letniego syna. Mimo tego, że moja babcia i mama i ja mówimy jej, żeby się wyniosła od niego, zostawiła go, to ona nie chce. On bije i wyzywa nie tylko ją, ale też dzieci. Mój kuzyn który ma 18 lat już nie raz musiał bronić matki i siostry, nie raz dostał od ojca, ojciec go wyzywa, bije, wyrzuca z domu (kilka razy spał w samochodzie, bo go ojciec nie chciał wpuścić, wtedy mu matka przez okno koc rzucała). Miał podbite oko, ojciec rzucał się na niego z nożem. W domu przebywa może 5-6 godzin w ciągu doby, wraca do domu późną nocą, czasem wcale, wstaje o 6, i wychodzi do szkoły około 7, nie jada obiadów, nie je śniadania, kasę ma jak mu się uda zarobić albo wygra na maszynie. Jego siostra nie może przyprowadzać koleżanek do domu, do żadnej nie może iść, od razu po szkole musi być w domu. w sobotę może być do 18 na dworze, potem już jest za późno i musi wracać. Jak ze szkoły wróci 10 minut później to ojciec ją wyzywa od dz*** sz***** k****. A mamusia czyli moja ciotka nic. Na wigilii jej mąż uderzył swojego syna krzesłem, siostra wezwała policję, a matka jak patrol przyjechał powiedziała, że nic się nie stało. Nie chciała go oddać na wytrzeźwiałkę. Co możemy zrobić? Ciotka nie chce od faceta odejść.

Gość gość
bo to juz taki typ kobiety, niech bije byle był :(

Gość gość
masakra jakaś