Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina189

Agresywne stare baby w ośrodkach zdrowia na wsi

Polecane posty

Gość gość
Jakie tępoty! To że wy nie rozumicie co ktos miał na myśli nie znaczy że nie ma racji. Ja z wypowiedzi rozumiem co miało znaczyć słowo feminizm Bo cała wypowiedź nie dotyczy starych ludzi a kobiet, które kiedyś by skromnie siedziały spuszczając wzrok a teraz zachowują się jak nie przymierzając ci uchodźcy z Syrii.

Gość gość
wszędzie jest tak samo.wizyta na 11 a stara klempa siedzi od 7 i potrafi powiedzieć:a ja już tyle czekam.Ja rzadko z usług przychodni korzystam ale jak zdarzy mi się to przepuszczam np matkę z bardzo malutkim gorączkującym dzieckiem,

Gość gość
jak ja nienawidzę takiego chamstwa,braku kultury.ostatnio mojemu dwunastoletniemu synowi tak wygarnęła starsza Pani,że mąż mało jej nie pobił.Synek wszedł do warzywniaka po banany,my czekaliśmy na zewnątrz.on wychodził ze sklepu a wejść chciała Pani około 60 lat.syn wyszedł,przytrzymał drzwi,powiedział Pani: proszę a ona w krzyk,że cham,że kultury nie nauczony,że głupi jest itp.syn rezolutnie odpowiedział,że sama jest głupia,bo zasad nie zna a ona go za ramie szarpnęła i wrzeszczy na niego.Zanim mąż podszedł to młody chłopak babę odepchnął i powiedział,że na policję dzwoni,bo dziecko napastuje i,że tu kamera jest i wszystko nagrała.Baba rabanu na całą ulicę narobiła.Została wyzwana,zmieszana z błotem,chłopak młody ją po cichutku nastraszył,żeby po ciemku z domu nie wychodziła,bo teraz tak dużo wypadków,bandziorów tyle.Kobieta z krzykiem uciekła.

Gość gość
Bo cała wypowiedź nie dotyczy starych ludzi a kobiet, które kiedyś by skromnie siedziały spuszczając wzrok a teraz zachowują się jak nie przymierzając ci uchodźcy z Syrii. x x No i b dobrze ze kobiety teraz sie inaczej zachowuja, kochana. Kobieta ma miec równe prawa, takze do obrony samej siebie przed kims co jest agresywny w jakiejkolwiek formie, a nie siedziec jak tepa kukła ze spuszczonym wzrokiem..... Co za mentalnosc.. Czytałam tu kiedys na kafe strasznie smutny topik o tytule "najgorsze wspomnienia z dzieciństwa", ludzie jako dzieci mieli przezycia tak straszne, ze czytajac to mozna było płakac pół nocy. Najczesciej własnie agresywni byli faceci, bili, pili, czesto molestowali dzieci własne, albo jakis wujek - brat matki, dobieral sie do jej córki. I co najbardziej po czasie wkurzało te dzieci- ofiary? Wypowiadały sie o wyjatkowej biernosci swoich matek, które powinny były bronic swoich dzieci, a nie przyzwalac na taki horror, ale tu wyraznie sie zaznaczało to chore wychowanie... do tego podwojna moralnosc , czyli wychowywanie synów inaczej- na zasadzie, ze jak pija, palą, klna, i zachowuja sie agresywnie, to jest b przyjete niz u kobiety, daje im niejako przywolenie do takiego zachowania, i uwterdza, ze tak moga robic, to to jest b męskie