Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Omom

Polecane posty

Gość gość
Była ta impreza wczoraj?

Gość gość
jaki ty jestes zalosny czlowieku

Gość gość
sam nie wierzysz w to co piszesz,pewnie by z Toba poflirtowała a potem na drzewo,myslisz,ze jestes jedynym facetem z którym moglyby zdradzić męża?LOL aleś ty pusty,widać ze masz siano w głowie.

Gość gość
"Niezaprzystojnych", "nieznam"? Co to kvrwa jest?! błędy na poziomie I klasy szkoły podstawowej :o

Gość gość
Jakoś nie wierzę,ze zadna Ci nie odmówiła.łatwe moze i zaliczysz ale te wartosciowsze to z pewnością nie będą Toba zainteresowane bo zaraz Cię przejrzą,nie ściemniaj tu nam.po Twoich wpisach widać ze nie masz klasy.

Gość gość
Obce Cię nie znaja wiec polecą na Ciebie ,a z taka która Cię zna to nic by nie wyszło i jeszcze gdybys sie źle spisał w seksie to dopiero smiech by był.idz facet przewietrz mozg bo kompleksy jakieś masz itd.

Gość gość
Tylko pedały wrzucają fotki na fb :D

Gość gość
Już zjawiła się ta nawrócona, co najpierw wszystkich obrażała, a teraz wielka kultura :o

Gość gość
Niejednokrotnie plunełaś jadem i naśmiewałaś się z osób chorych na raka :o

Śmiałam się z osób chorych na raka? Ha nie rozśmieszaj mnie. Moja matka właśnie umiera na raka a ja latam po forum i nabijam się z chorych ludzi. Pokaż mi ten temat w którym to robiłam. To wtedy pogadamy.

Gość gość
Brunetos powiedz obcej kim naprawdę jestes skąd pochodzisz,z patologii,zew nieobyty niedouczony to zaraz zwieje i wtedy zobaczysz cos wart,swoje Ciebie znają i omijają a obcej ściemniasz a jak prawda zaczyna wchodzić na jaw to koniec zwiazku i nastepna i znów klamstwa chory człeku marny