Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z moim już byłym facetem..

Polecane posty

Gość gość

W listopadzie minęły by dwa latA jak byłabym ze swoim chlopakiem,niestety wczoraj emocje nas poniosły ogolnie nie układało nam sie od dwóch tygodni kłótnie itd. w międzyczasie było tez dobrze ale no stało się Wczoraj podjęliśmy ten trudny krok dla mnie.. strasznie to przeżywam.. Bardzo go nadal kocham ale widzę że u niego już tego nie widać. Spytałam go sie wczoraj czy nie lepiej to zakonczyc a on tak po prostu powiedzial tak. to bylo straszne uczucie.. W ciągu tych dwóch lat rozstawaliśmy się ale nigdy to nie było na poważnie aż do dziś tak myślę. On zawsze nie był zbyt wylewny.. teraz zdaje sobie sprawe czy on w ogole mnie kochal. W dodatku nie usunelismy sie na fejsie a on dodaje do znajomych jakies nieznane laski... dołączył do grup jakiś beznadziejnych. ładne piękne panie. poszukaj milosci i ogolnie takie głupoty. Myśle, czy on nie robi tego specjalnie? że ja mam być nadal zazdrosna? Czy po dniu zerwania on juz zaczal szukac innej laski po dwoch latach bycia ze mna? jak myslicie? wiem ze jego zachowanie jest troche dziecinne. ale mamy wiecej niz 20 lat.. nie wiem co robic. Mam pisać do niego ? błagać o wrocenie. czy dać spokoj? co będzie dla mnie chyba niewykonalne... nadal go kocham. a on jest taki arogancki i egoistyczny. i jeszcze jedno pytanie czy przeszlam mu chociaz raz jeszcze na mysl? czy on tez mnie kocha czy po porstu dal spokoj?

Gość gość
nie pisz , nie dzwon i nie reaguj. Daj tydzien a zobaczysz ze sie odezwie :), a jak znajdzie inna no to niestety bylas z nic nie wartym facetem