Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzeba miłości w młodym wieku

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Nigdy nie byłam z nikim w powaznym zwiazku (zresztą trudno mówić o powaznym zwiazku w jeszcze mlodszym wieku). Co raz bardziej odczuwam potrzebę zeby mieć kogoś komu bede mogla zaufać, zaprzyjaźnić się, troszczyć się, milo wspólnie spędzać czas, kochać i być kochanym. Chciałabym mieć kogos kogo moglabym przytulić, pocałować. Problem w tym że ciężko jest kogos takiego znaleźć. Wszyscy, w zasadzie już mężczyźni, warci uwagi są już zajęci (a nie chce wchodzic z butami w niczyj związek). Myślę tu bardziej o chlopakach od 20 lat. Bo młodsi są bardzo dziecinni i myślę że malo ktory moglby sprostac moim oczekiwaniom. Widzę po zwiazkach kolezanek z chlopakami 17,18 lat, nie odpowiada mi taka relacja gdzie chlopak mysli tylko ze to zabawa i woli grać w gry, pić, palić i to wszystko lub jest bardzo spiety i nie wie jak się w ogole porozumiec z dziewczyną. Co wy o tym myslicie?

Gość gość
podaj mail lub gg bo dawno nie zamoczyłem a ty się nadajesz

Gość gość
Kolego, dziewczyna widac że madrze podchodzi do życia i wie o co w życiu chodzi, więc chore i dziecinne komentarze zachowaj dla siebie!

Gość gość
Załóż sobie konto na portalu randkowym, będziesz miała wielu facetów do wyboru. Polecam albo badoo (dużo młodzieży) albo sympatia, tam jest więcej facetów niż kobiet :)

Gość gość
podaj mail lub gg, ja napiszę do ciebie, lubię nastki :)

Gość gość
Autorko jesteś?

Gość gość
mam 24 lata i szukam minimum 6 lat młodszej, starsze są za stare dla mnie :O

Gość gość
Tutaj rzeczywiście jest wysyp stulejarzy...

Gość Romek47
Ja jestem po rozwodzie, szukam właśnie kogoś. Kobita mi uciekła dwa miesiące temu.

Gość gość
Jestem/ Autorka ;)

Gość gość
To jak podajesz mail?

Gość gość
Po 1nie szulam znajomosci przez internet. Typu portale randkowe itp. Starzy faceci rowniez mnie nie interesuja.

Gość gość
co za zbiór debili... Jak ktoś wyżej dobrze radził, skorzystaj z portali randkowych, tam od razu widzisz z kim masz do czynienia.

Gość gość
Mądrze robisz ;) W takim razie może znajomi znajomych, wspólny wyjazd na sylwestra, czy wypad w góry? Tam się poznaje wiele osób.

Gość gość
Na portalach są zawyczaj same swiry typu ktoś kto "chce zamoczyc".. Żałosne

Gość gość
Na portalach randkowych jest dużo lepiej, tutaj faceci to same desperackie stuleje, stąd komenty.

Gość gość
Poznałam ostatnio chlopaka. Bardzo przystojny, przemiły. Fajnie się gadalo. Na pożegnanie nawet dal mi buziaka w policzek. Jak się okazalo pozniej od 4 lat ma dziewczyne.. takie mam szczescie. Ale i tak wielkie dzieki za rade :)

Gość gość
Doradzę ci coś dużo lepszego niż portale - zapisz się na dowolne zajęcia sportowe w jakimś mieście, najlepiej w szkole sportowej. Tam jest full wypas przystojniaków :p

Gość gość
Taa, super pomysl. 5 lat chodzilam do szkoly plywackiej. W mojej grupie byly same dziewczyny xDD ale w sumie to nie jest zly pomysl

Gość gość
No zajęcia różnie są, ale można się zapisać na mieszane grupy też.

Gość gość
Zreszta jak ostatnio się przekonalam nie warto szukać za wszelką cene przystojniaka. Chlopak o przecietnej urodzie tez moze byc wyjatkowy. Byleby mial poukladane w głowie i byl wartosciowym czlowiekiem.

Gość gość
Na portalu randkowym masz ogromny wybór i od razu widzisz facjatę, możesz porozmawiać przez skype i odrzucić albo zaklasyfikować dalej.