Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

cudowny wieczór ,kolacja dalej nie musze mówic.. pokłucicliśmy sie o błachostke, nawet nie ma o czym mówić.. wybiegła z domu ,pojechała do siebie, nie odzywa sie.. co robić? Jest kobietą mojego życia.. czuje sie bardzo źle. Macie jakiś dobry pomysł na przeprosiny? dzwoniłem przepraszałem za swoje zachowanie to nic nie dało...

Gość gość
Najpierw trzeba dać jej czas na opadnięcie emocji. Tak przynajmniej do rana. Dopiero potem próbować przepraszać, jeśli to faktycznie była Twoja wina.

Gość gość
moja wina, moja. wyszło na to że ją wyganiam do domu czy coś w tym stylu, bynajmniej tak to zrozumiała, ze mam jej dosc a wcale tak nie było ;/

Gość gość
Lepszego sposobu niż szczera rozmowa nie ma. Tylko nie wtedy, gdy dziewczyna jest po maksie rozgoryczona i nie chce Cię słuchać, a jak się trochę uspokoi. Możesz też wysłać jej maila. Na pewno przeczyta (chociaż oczywiście uda, że nie czytała ;P)

Gość gość
wysłałem juz 2 smsy w których przeprosiłem itd dzwoniłem to nie odbiera.. nie spałem całą noc padam na twarz ciągle zdenerwowany, zależy mi ;( a Ona sie nie odzywa... nie wiem juz co robic

Gość gość
a co jej powiedziałeś, może słusznie tak zareagowała i należy Ci się.

Gość gość
w sumie nic takiego, zapytałem tylko (koło północy) do której ma szas u mnie być. wtedy wybiegła i bez słowa bo teraz, nie rozumiem tych kobiet;/

Gość gość
Czasem błahostki moze wkurzyc kobietę. Moze powiedziales to tak że źle Cię zrozumiala. Powinienes narazie nie pisac nie dzwonic (nie byc natrętny) tylko jutro pójść do niej bez zapowiedzi z kwiatami wytłumaczyć że nie miales nic zlego na mysli, przrprosic i juz. Jesli naprawde Cię kocha jak ty ją to nie bedzie tego rozpamietywac.

Gość gość
no tak ok ale za co ja mam przepraszać? ze zapytałem do której ma czas? to jakies obrażalskie pytanie? nie rozumiem... Owszem przeprosiłem ,zrobiłbym dla Niej wszystko i Ona o tym wie. Kupie najlepszy bukiet, pojade, wytłumacze ale myśle że to niepotrzebne

Gość gość
Mimo że jestem kobieta też uważam że nie powinna się tak zachować. Może chcę tym zwrócić twoją uwage albo żebyś poświęcił jej więcej czasu. Może liczyła ze zastanie u ciebie na noc a ty spytales w podtekscie kiedy wraca do domu?

Gość gość
W jakim jesteście wieku?

Gość gość
nie wiem już co mam myśleć, jestem rozkojarzony i ciągle o tym myśle...

Gość gość
Daj sobie spokój z przeprosinami, dziewczyna strzeliła focha, więc to ona powinna przeprosić za swoje zachowanie, to nie twoja wina że laska w ten sposób zinterpretowała twoje zapytanie. Jeśli jej zależy to wróci z podkulonym ogonem.

Gość gość
Ona 23 lata ja25

Gość gość
Nie przejmuj się. Ona powinna docenic że ma kogoś kto ja bardzo kocha i tak przeżywa kłótnie. Napewno sprawa się wyjasni i bedzie dobrze. Daj jej czas. Może miala gorszy dzień

Gość gość
denerwuje sie, to nasza mozna powiedzieć 1 "kłótnia" odkąd jesteśmy razem, a jesteśmy rok

Gość gość
Moze poprostu nie żywi do ciebie takiego uczucia jak ty do niej.. Musicie porozmawiać. Jestes pewny ze to kobieta twojego zycia. Ale czy ona jest pewna ze Ty jestes tym jedynym?

Gość gimbus hunter
Stary chłop, 25 lat, i nie wie, co to znaczy "bynajmniej".