Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkola srednia .....

Polecane posty

Gość gość

Obecnie jestem na biol-chem w bardzo dobrym liceum. Jednak rozmyslam nad opuszczeniem tej szkoly, poniewaz biol-chem to nie profil dla mnie. Zamierzam przepisac sie na biol-geog-ang. Nie wiem czy dobrze robie no ale na chemi sobie nie poradze zwalaszcza w tym liceum. Moglabym starac sie i dobrze uczyc z chemi ale nie chce. Juz nie odpowiada mi ten profil, taka odraze czuje do niego. W przyszlosci chcialabym byc kims innym wiec... Tylko ze jesli opuszcze to liceum to strace dobry poziom co oznacza lepsze przygotowanie do matury. (Jest tez taka opcja w ktorej przenosze sie na inny profil w tej szkole ale nie ma tam takiego profilu jakiego chce.). Poza tym ludzie z ktorymi chodze te 4 dni do szkoly wydaja sie spoko, a boje sie ze jak przepisze sie do innej szkoly to bede "gorsi" ludzie tzn. tacy nie tolerancyjni. W tej szkole co jestem sa ludziki juz takie wychowane , normalne , dorosle. A slyszalam opinie ze w szkole do ktorej chce sie przepisac sa takie wysmiewne osoby ktorym nie chce sie uczyc(poza tym maja mniej punktow), Takze doradzcie co mam zrobic, zeby bylo ok . Moze macie jakis pomysl oczko.gif

Gość gość
Ja zrobiłam coś takiego, ale potem żałowałam. W tym wieku zdanie zmienia się dość często ;P Ja bym poczekała jeszcze trochę i nie podejmowała decyzji po tygodniu. Zawsze jeszcze będziesz mogła się przenieść, ale wrócić, to już chyba nie za bardzo.

Gość gośćyyuutt
Ja też bym raczej na Twoim miejscu się nie przenosiła. Atmosfera jest BARDZO ważna, więc skoro tutaj jest ok, to wolałabym nie kombinować. A z chemii nikt nie każe Ci przecież uczyć się na 5 i zdawać z niej matury :). Zamiast temu przedmiotowi, poświęć więcej czasu tym, które Cię interesują.