Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam dokąd pójść moja rodzina mnie wykańcza, chyba się zabije

Polecane posty

Gość gość

Mam tak rozp********e życie, nie wiem czym sobie na to zasłużyłem, nienawidzę siebie i swojej rodziny gardze sobą, jestem nikim. Miałem szansę wyrwać się z tej patologii, poznałem dziewczyne, byłem na drodze do odbudowania swego życia i w jednym momencie wszystko przepadło. Mam dość nie wychodze z domu, całe dnie leże w łóżku, nie mam chęci do życia wszystko przepadło. Nie wiem co ze sobą zrobić chciałbym stąd jak najszybciej zniknąć. Życie napisało mi najczarniejszy scenariusz jaki tylko można sobie wyobrazić. Otaczalem się inteligentnymi i sympatycznymi ludźmi a teraz znowu gnije w plebsie gdzie każdy każdym gardzi i poniża jak g****o i nikt z niczyimi uczuciami się nie liczy mnie to tak k***a boli stracilem jedyna osobę która mnie kochała nic nie na najmniejszego sensu. Ten świat i to życie jest nie dla mnie już.

Gość gość
wpadnij do mnie na kawke :)

Gość gość