Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba ja

ktos sie odchudza?

Polecane posty

Gość gruba ja

Hello Szukam kogos do wspolnego zrzucania sadelka. W grupie zawsze razniej Ja juz zaczelam i w miesiac spadlo 11 kg Ale daleka droga do konca jeszcze. Moja dieta opiera sie na jedzeniu malych porcji, glownie warzyw i tylko wtedy kiedy czuje glod. Przykladowo dzis zjadlam : trzy pomidory Lyzke jogurtu naturalnego Dwie cebule Dwa jajka 5 plastrow wedliny Pol plasterka pieczonego karczku. Nie wiem czy to duzo czy malo ale glodu nie czuje a kg leca. Ktos sie przylaczy do dietkowania?

Gość gość
Hej autorko, a ile masz wzrostu, jaka wage i ile jeszcze do zrzucenia? ;) mega Ci zazdroszcze tych 11 kg! Ja ponad 2 lata temu schudlam z 58 na 47, czulam sie super, ale wszyscy mi truli, ze wygladam strasznie (mam 168 cm) i tak powoli powoli zaczelam sobie popuszczac..po roku wrocilam do wagi 55 kg, wtedy tez wyprowadzilam sie do innego miasta, nie chcialo mi sie samej sobie gotowac, zaczelam zywic sie samymi fast foodami, zrec po nocach i pic duzo piwa, w efekcie waze 64 kg, to dla mnie masakra ;( chce zrzucic min 9 kg max 12. Rozpisalam sobie plan jedzenia na najblizsze 10 dni, dzis byly 2 kromki chleba fitness z szynka i pomidorem, odrobina makaronu razowego z pieczarkami, kurczakiem i jogurtem naturalnym a na kolacje miseczka zupy pomidorowej bez ryzu, makaronu ani smietany. Jutro w planie na sniadanie 2 kawalki chleba fitness, na obiad zupa pomidorowa z dzis a na kolacje 2 jajka i grapefruit ;) od 3 tyg chodze tez na silownie, ale po drodze bylo raz lepiej raz gorzej z dieta, takze w efekcie schudlam tylko 2 kg ;/ teraz nie ma bata, musze szybko schudnac te 9 kg ;)

Gość gość
Autorko to głodówka, masz anoreksje, czy pojecia nie masz jak wygląda odchudzanie?

Gość gość
ja tez nie umiem sie odchudzic , moze ktos poda jakis przyklad . dziekuje bardzo z gory

Gość gość
Mi udało się schudnąć 13 kg .Brałam Foreverslim niecałe cztery miesiące.Oprócz tabletek byłam również na diecie i niestety choć nie lubię się nadmiernie wysilać dwa razy w tygodniu chodzę na aerobik.Fakt jest taki że jestem bardziej zadowolona z siebie i mam lepsze samopoczucie.

Gość gruba ja
Za mna kolejne dwa kg Mam 162 cm wiec jestem niziutka. W chwili obecnej waga wskazuje 76 kg To nadal otylość ale jestem na dobrej drodze. przez ostatnie dni jadlam rzadziej bo mialam bardziej zagonione dni i mniej czasu. Wczoraj pol puszki zielonego groszku, cebula, pomidor, trzy plastry szynki i jajko. Do tego kawa, woda i zielona herbata. Malymi kroczkami do celu. Ogladal swoje zdjecia z przed 13 kg i z teraz i roznica jest bardzo duza. Rozmiar tez sie zmienil z 46 na 40-42. Jestem zadowolona, choc do celu jeszcze daleko.

Gość gość
boze dziewczyny, to nie dieta, a glodzenie sie! jak bedziecie tak dalej robic, to na bank spowolni wam metabolizm..i jak zaczniecie w miare normalnie jesc, to przytyjecie wiecej i od razu bedzie wam wchodzic w "boczki"! jedzcie normalnie..tylko w mniejszych porcjach ..do tego wiecej ruchu..I schudniecie..tylko wolniej!

Gość gość Eliza
Ja właśnie od wtorku zaczynam (mam taką nadzieję, bo dzisiaj zamówiłam Foreverslim i mam nadzieję, że do wtorku dojdzie, a odchudzanie obecnie bez wspomagania nie ma sensu, jeżeli ma być efektywne i skuteczne

Gość Weronika D
Ja się zamierzam odchudzać, właśnie zamówiłam foreverslim, bo koleżanka stosowała i u niej efekty super. Od kiedy zaczynasz?

Gość gość Ewa 32 lata
Ja właśnie zakończyłam. 4 miesiące diety, foreverslim i ćwiczeń oraz 17 kg mniej i basta

Gość gość
Powiem wam dziewczyny ze nawet nie wiem ile razy w zyciu sie odchudzalam. Chodzilam na silownie, robilam wszystko jak nalezy aeroby , cardio , trzymalam diete i nic Nic, dopóki nie poszlam do dietetyka ktory polecil mi pewien produkt Nie moglam uwierzyc gdy w miesiac moja waga spadła o okolo 8-9 kg a to i tak duzo przy mojej wadze 96 kg. Teraz juz mija 4 miesiac i jest 63 !!! zaznaczam ze chodzilam tylko 2 razy w tygodniu na silke a i tak efekt jest super Serdecznie polecam, jakby ktos chcial namiary na tego dietetyka to pisać Tutaj link : http://slimerin.com?p=o368

Gość gruba ja
Nie bede lykac zadnych trucizn. Odchudzanie mi idzie i bez tego. Dzis rano kawalek piersi kurczaka, dwa jajka Dwie kawy Dwa pomidory Waga pokazuje 73 wiec kolejny krok do przodu. Do konca wrzesnia miloby bylo zrzucic kolejne 4 kg, ale jak bedzie to sie okaze.

Ja sie odchudzam od wczoraj waze 64 kg przy wzroscie 160 cm ;/ Dzisiaj zjadłam : - gruszkę - grejpfruta - małą bułke grahamke - 100 g kapusty kiszonej z oliwa z oliwek i cebulą :p Wogóle nie jestem głodna ;p Moim celem jest upragnione 52 kg Mam nadzieje ,że jedzac niskokaloryczne produkty coś schudnę :p zważe sie w poniedziałek i zobaczę :)

Gość gość Donata
Ja się odchudzam. Od dwóch tygodni, doeta,ćwiczenia i foreverslim. Jak na razie 3 kg mniej

Gość gość
witam Isia ja mam 70 i waze 65 kg chce schudnac na 58-60 kg . tylko nie wiem co jesc i ile razy dziennie, mozesz cos polecic? jakas diete lub przyklad menu, dzieki

Gość kajusia292
Ja jem tak: śniadanko: 2 kromki chleba ciemnego lub bułka z twarożkiem ze szczypiorkiem do tego jajecznica z 2 jajek;) II śniadanie: jabłko,gruszka obiad:jakaś zupka, filet z piersi z mozarella i pomidorami zapiekany w piekarniku plus surówka z mix sałat,pomidor,mozarella i suszone pomidory mój ulubiony obiad;) podwieczorek: jogurt plus owoc;) kolacja: sałatka z paluszkami surrimi;) do tego stosuję suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę ładnie w 2 miesiące zgubiłam 16kg;)