Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My ludzie jesteśmy tacy obrzydliwi

Polecane posty

Gość gość

Nie uważacie, ze to jest straszne? oczywiście walczymy z tym, myjemy się, ciało, włosy, używamy perfum, przy ludziach się bardzo staramy nie wyjść na obrzydliwych, nie dłubiemy w nosie i nie puszczamy bąków, ale jak jesteśmy sami to to się zdarza ;/. Dobrze, ze mamy do tego wszystkiego warunki, a wystarczy pozbawić nas na kilka dni wody, wywieźć do jakiejś głuszy i stajemy się totalnie obrzydliwi, śmierdzimy, defekacja jest obrzydliwa, wszelkie wydzieliny, włosy się przetłuszczają, fuj, cały czas tylko trzeba się myć i na ch*j to wszystko? Mogłoby coś pójśc do przodu w kierunku, nie uważacie? Do końca świata będziemy tacy obrzydliwi?

Gość gość
no racja ja się bardzo wstydzę tego np. nie robie kupy poza domem :D a przecież inni nie są lepsi..każdy robi kupe,nie tylko ja a i tak się wstydzę,głupie,nie?

Gość gość
a ja sie nie wstydze i nie uwazam zeby ludzie byli obrzydliwi no chyba ze ktos jest wyjatkowo niechlujny

Gość gość
Ja tez klocki stawiam w domu, Zawsze o 5 rano potem mam spokuj do rana :-P

Gość gość
no tak ale przecież kupa to tylko jedzenie które przeszło przez ciało

Gość gość
ale byłoby fajniej jakby kupa była w kolorach tęczy i pachniała różami ,no ale co zrobić

Gość gość
Ale kiedy mam zrobić dobrą minetę, chwila zastanowienia jest. Potem i tak liżę po całości, kwestia podniecenia.