Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss impatient

Jak tam referendum? Głosowli?

Polecane posty

Szkoda, ze nie będzie tego drugiego referendum. Można to było ująć w jednym pytaniu: Czy jesteś za tym by 6-latka zaprowadzić do lasu państwowego i pozostawić go tam do 67 roku życia ??:D

Cóż za współczucie dla ludzi, którzy urodzili się w paskudnym kraju, gdzie jest non stop wojna Żmiju. Ty zapewne byś tam tkwił wraz ze swoją rodziną i dał się zastrzelić.

Co się odwlecze to nie uciecze. Tęczy już nie ma :D Szkoda, mogli ją ustawić pod meczetem :P

Mimo wszystko to są ludzie, tak jak Ty czy ja. Widzę też, co Polacy robią, jak kradną czy oszukują. Dlatego daleka jestem od wyrokowania nad czyimś losem.

Co by się działo? Przecież żyjemy w zgodzie i harmonii :D Lewacka propaganda to kolos na glinianych nogach, ale ma wiele macek.

Gość gość
Jak mozna porównac Polakow do tej islamskiej dziczy...

No proszę. Kiedyś już był taki jeden co dzielił ludzi na rasę lepszą i gorszą i postanowił tą gorszą zlikwidować.

Gość gość
Jak cie zgwalca to tez staniesz w ich obronie?

Nie stanę w obronie żadnego gwałciciela. Sugerujesz, żeby w ogóle nie stawać w obronie mężczyzn, bo to przecież mężczyźni gwałcą kobiety?

Gość gość
Zapros ich pod swoj dach, zobaczymy na ile ci starczy tej wyrozumialasci.

Gość gość
Łatwo pisać banialuki o tym że emigrantów należy przyjąć, zaopiekować się nimi ,zapewnić byt.To łatwe udać jakim się jest wielkodusznym.Jednak życie to nie koncert życzeń.I przyjdzie dzień kiedy zapłoną opony na przedmieściach a szyby w oknach sklepów beą rozwalane kamieniami,bo taka jest niestety mentalność tych ludzi-roszczeniowa.Wówczas wielu wielkodusznych zaśpiewa.

Gość gość
...inaczej

Gość gość
Tak zaprosisz, jasne. Skoncz ten lewacki belkot.

Gość gość
Gromowładna-przemawia przez Ciebie naiwność dziecka. Nawet nie lewactwo a naiwność włąśnie

Gość gość
To nie polscy,ukraińscy,rosyjscy ,białoruscy emigranci którzy tyrają na Zachodzie na budowach czy w fabrykach Gromowładna.Zejdz na ziemię

Gość gość
Ty myślisz sercem,to ładne.J arówneiż nie mogę spokijnie patrzeć na cierpienietych dzieciaków .Ale trzeba myśleć w skali makro,naprawdę nie rozumiesz?Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.

Gość gość
I nadal będzie pełno pasożytów w rządzie, bo nie miał kto wpłynąć na zmianę. Aż trudno uwierzyć, w to, że w tak ciężkiej dla zwykłych szaraków sytuacji mało kto ruszył tyłek, aby zadbać o kraj, o nas samych i przyszłe pokolenia. To jest nie do uwierzenia!

12.07 Taki Viktor Orban ma całkowitą rację i to jeden z niewielu normalnych, mądrych i odpowiedzialnych przywódców w tej całej UE. I co się próbuje z niego zrobić? Nietolerancyjnego oszołoma.

Gość gość
A nie szkoda ci Gromi gdy polskie dzieci gina z głodu lub braku opieki medycznej? W pierwszej kolejnosci trzeba pomoc naszym ludziom,a dopiero myslec o obcych. Mamy w Polsce ponad 10% bezrobocia, gdzie ci imigranci podejma zatrudnienie skoro miliony Polakow pozostaja bez pracy? Ja tez bym chcial dostac azyl Szwajcarii, Luksemburga czy ZEA zeby zyc w dostatku jak normalny człowiek, za godziwe pieniadze. Im mozna pomoc,ale w ich panstwie, na ich kontynencie. Wstawiasz sie za ludzmi ktorzy wlasne dziecko i zone rzucaja na tory, albo tatus topi rodzine dla zlotych zebow.Pomysl troche!

@Zmij84 Jestem przeciwny przyjmowania do Polski muzulmanow. I generalnie emigrantow w takich ilosciach ktore zmienialaby strukture narodowosciowa w Polsce. Jetesmy dosc homogenicznym narodem i dzieki temu nie mamy takich problemow jak Francja Niemcy Szwecja itp Muzulmanie nie chca przyjac naszego systemu zycia i wartosci chca narzucic wlasny i wszedzie gdzie zaczynaja stanowic powazna mniejszosc to robia bo taka jest natura Islamu ktory nie jest tylko religia ale projektem politycznym od poczatku gdzie nie ma rozdzialu wladzy religijnej od swieckiej. Natomiast nie jestem przeciwny pomocy uchodzcom ale na miejscu u nich. Tylko do tego trzeba odwagi i kasy. Przeciez mozna na terenie Syrii stworzyc bezpieczne strefy bronione przez NATO i tam znalezliby schronienie przed wojna. To jest naprawde szalenstwo sciagac do UE muzlmanow w takich ilosciach. Jak dzisiaj przyjmiemy kilaset tysiecy to za chwile przebedzie kilka lub kilkanascie milionow i to nie sa w 99% zadnich uchodzcy uciekajacy przed smiercia ale emigranci ekonomiczni. Mam pztanie do tzch ktoryz sa za przyjmowaniem muzulmanow do UE. UE to okolo 500 mln ludzi ile uwazacie ze moze byc muzulmanow maksymalnie w UE gdzyby to od was zalezalo. Ile procent? Mozecie swobodnie odpowiedziec ze nie widzicie zadnych ograniczen ale jesli widzicie to jestem ciekawy jak jest wasza nieprzekraczalna granica.

I wolę patrzeć sercem niż myśleć egoistycznie tylko o sobie i rzucać stereotypami. najlepiej udawać, że się nie wie o cierpiących i umierających ludziach, bo ja mam dach nad głową i mam co jeść, więc co mnie obchodzą inni.

Gość gość
Nie myslimy Gromi o sobie,ale o naszych rodakach. Chcesz bac sie wyjsc z domu do pracy lub wyslac dzieci do szkoly? Tak jest w Grecji, ludzie zabarykadowani w domach ze strachu. Widzialas co ci "biedacy" zrobili z jedzeniem i piciem ktore dostali? Przejrzyj na oczy kobieto!

@Zmij84 Jedyne co powinnismy zrobic co jest naszym rozwniez moralnym obowiazkiem to sciagnac do Polski wszystkie mniejszosci Polskie z Rosji Litwy Bialorusi Ukrainy generalnie calego byleggo Imperium Rosyjskiego. To poprawi nasza demografie a z drugiej strony jednym ruchem poprawi relacje z Litwa czy innymi krajami ktore jako male panstwa obowiaja sie obecnosci mniejszosci Polskiej na swoim terenie.

No jeszcze jeszcze poprzekonujcie mnie trochę ;) a sama pojadę i wrzucę granat pod taką ciężarówkę z uchodźcami.

Wadera69 Dlatego jest tak niewiele kobiet i dzieci na tych łodziach itd ponieważ to jest zaplanowana strategia. Głowa rodziny, czyli ten facet ma za zadanie przyjechać, osiedlić się po czym ściągnąć całą resztę rodziny, łącznie z dziadkami, szwagrami i kobietami objuczonymi gromadka dzieciaczków. Oni nie maja zamiaru przeczekać wojny, oni mają cel osiedlić się. Inaczej, to jest nowoczesna wedrówka ludów która może mieć za 100 lat przełomowe znaczenie dla Europy. Amerykanie wywołali destabilizację na Bliskim wschodzie to niech teraz biora tych ludków. Pogonili Husajna który trzymał równowagę w tamtym rejonie, a był tamą dla ajatollahów. Arabska wiosna. No to mamy skutki.