Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss impatient

Jak tam referendum? Głosowli?

Polecane posty

Jeżeli na każdym kroku widzisz sondaże PIS, PO w granicach 25-35 % , potem długo, długo nic>> to nie dziwne, że ludziom " szkoda głosu" i idą głosować za " mniejszym złem.

Gość gość
Żmij84 dziś gość dziś przede wszystkim ślepo nie gapię się w TV oczko.gif net stał się prawdziwą kopalnią informacji, oczywiście czytając nie ograniczam się do wp czy onetu, staram się czytać i analizować zarówno jedną stronę jak i drugą. a wartością dodaną są komentarze pod artykułami, oczywiście świeże, nie skażone łapką mod‪era‪cji. A może wyborcy peo czerpią informację w ten sam sposób? Wiesz, mnie nie ruszają takie zarzuty, nie głosuję na peo, a nawet gdyby- miałbym to gdzieś. Ale to strasznie oklepany i nudny stereotyp z tym tvn, tania próba zrobienia z większości wyborców baranów. Ponadto bardzo często powtarzana przez ludzi traktujących niezalezną jako ideał obiektywizmu. To naprawdę tak prosto nie działa.

Gość gość
Moi znajomi wyborcy PO boją się raczej rozdawnictwa pieniędzy, braku możliwości koalicyjnych PiS, agresywnej retoryki, powrotu komisji Macierewicza itp. A niezależna...teraz pewnie masz rację, mnie też do szału doprowadza sposób prezentowania tematu uchodźców, nie da się tego czytać. Przoduje w tym szczególnie GW. Ale na codzień to zwyczajna szczujnia na PO. Która gazeta tzw mainstreamu czy portal jedzie tylko i wyłącznie na PiS tak jak oni na rząd? Ile informacji pomijają, jak manipulują (np awantura ruchu chorzów na plaży jakiś czas temu- na tym portalu to byli rycerscy obrońcy polskości), o komentach pod artykułami już nie wspomnę- każdy to esbek, szpieg, sługus Putina :D Będę ich czytał z równą ciekawością po dojściu PiS do władzy :)

Gość gość
Akurat dla chlopakow z Chorzowa brawa za tamta akcje.

Gość gość
Jaki kraj, tacy rycerze :D