Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss impatient

Jak tam referendum? Głosowli?

Polecane posty

autorkę tematu , należałoby przypiąc do pręgierza I lać po pleach ciapatym c***jem :P :classic_cool:

13.37 Tvn powinien dostać bana :D Wczoraj wypowiadała się jakaś ichniejsza pani doktor na temat braku empatii i niemoralnym zachowaniu Polaków wobec imigrantów. Biedna, aż pluła ze złości, mimo, że mówiła o tak pięknych wartościach :D

Juken ja to cały czas czytam 😠 temat Syrii troche mnie uśpił💤 a ta kara to nie wiem czy kara czy nagroda za mój społeczny "wybryk" by była 😴🖐️

Gość gość
W Monachium witają ciapatych brawami, kawą i herbatą. 17 tys ciapatych do jednego miasta, a oni sie ciesza, cyrk :D

14.07 a demonstrantów antyimigracyjnych w Berlinie rozpędzili pałami jak ZOMO i cisza :D Poszczególne landy tez zaczynają się sadzić, bo nikt nie pofatygował się żeby ich zapytać o zdanie. Dostali prikaz i już :D

Gość gość
Mowi ci taki ciapaty,ze on nie chce zostac na Wegrzech, on chce tylko przejechać przez Wegry i udac sie do Niemiec. Tak to sobie moze w swoim kraju decydowac. Teraz jakiś twierdzi,ze on nie chce jedzenia, nie chce pieniedzy od europejczykow, a jedynie dachu nad glowa. To dlaczego ucieka z obozu dla imigrantow? I jeszcze mowi "nie tak sobie wyobrazalem Europe". To wypiertalaj do siebie. A dziennikarz z TVN mówi ze ona widzial prawie same rodziny z dziecmi. Co obluda.

Gość zajadły peowiec
won z CIAPATYMI draństwen...zauważcie !!! mają swoich super bogatych arabusów w Arabii Saud. np. tam się nie pchaja!!?? OK. każdy "CZŁONEK" PO PSL/ZSL niech na swoj garb sobie wezmie Ciapatego terroryste który za jakiś czas nożen im łeb upier...li!! Ja nie zycze sobie tutaj tego draństwa terrostycznego. Syria była domeną np. Francji i Brytoli niech ONI sobie ich biora stać ich na TO!! Niechce nie zyczesobie by moje podatki pieniądze skradzione mi przez Partie Oszustów szły na ich terrorystów Ciapatych1 Niech gadaja z Kacapami..Oni chętnie na Syberie ich przyjmą tam spokój i cisz jest ba ! niech U.E.dopłaca za każdego Ciapatego Kacapom 5 Eu na tydz. i Kacapy będą klaskali uszami za TO! poradzą sobie z nimi jak na Kaukazie!!!!!

Co tu się dziwić, jeżeli tam w roli autorytetu występuje Czarzasty, w roli prawnika od wszystkiego- były gach Edzi Górniak- Piotr Schramm, najbardziej pożądaną i opiniotwórczą panią dziennikarz jest Olejnikowa a specem od mody- Tomasz Jacyków :D

gdybym nie chciał żebyś to czytała to czy napisałbym na Twoim topiku ? :O Smutne to jest że niespełna 8% społeczeństwa chce aby w Polska była bliżej Szwajcarji a nie bliżej Rosji gdzie obywatel ma zero do powiedzenia ... 😭 x x x Ja bym umiesił migrantów na cygańskich osiedlach :D było by zabawnie :classic_cool:

Swoim dzieciom będę powtarzał że Polak to leń który musi mieć bat nad sobą bo inaczej nie umie funkcjonować. Ktoś musi za niego myleć gdyż samodzielność I niepodległość to coś co jest dla nas ciężarem a nie przywilejem. :O

Gość miss impatient
a Ty za czym głosowałeś?

Gość gość
Dobra, skończ przeżywać jakieś referendum o d***e maryni zorganizowane na siłę. Jowy srowy, widać jak to działa w niektórych krajach. Miałbyś w parlamencie kandydatów za 100 kg kiełbasy:o Poszedłeś- ok, ale nie obrażaj mądrzejszych od ciebie tylko dlatego, że mieli to w d***e i zostali w domu.

Co jest najgorsze. Ultimatum Brukselii. Nie przyjmijcie.."imigrantów" nie będzie dopłat. Pieprzone stawianie pod ścianą. I tak źle i tak źle.

Gość gość
Le Troll,smutna prawda-tacy jestesmy.

Gość gość
Gromi,ktos ich (ty,ja,inni)wybral wiec o co chodzi z ta twoja krytyka?tacy sa jakich wybralismy.

Gość gość
Ale to przecież ty masz tu od rana ból dupy i psioczysz na rodaków "ze nie poszli na referendum":D Stąd propozycja, nie dramatyzuj i skończ pierdolić. swoją drogą znasz inne teksty? bo tego o bólu już trochę nadużywasz.

Zawsze coś :) jak nie między Ruskimi a Niemaszkami, to pomiędzy sierpem a młotem, pomiędzy PIS a PO a i tak cały czas między młotem a kowadłem :D

Gość gość
Pewnie, ze głosowali, chciałam pokazać, że jeszcze jakkolwiek mi zależy. Czasem nie wiem, komu mam wierzyć. Ostatkiem sił stawiam na PO. Mieszkam w Poznaniu i utożsamiam się z nastawieniem antypisowskim tego miasta.

Ale to wszystko chyba nie przeszkodzi nam zrzucić się na teatr Pana Karolaka? Dzielnie wspierał Bredzisława a teraz mu się sponsorzy wycofali. Nie pozwólmy na to :D Żona Pana Karolaka oświadczyła, że ona się nie dziwi, że teatr pada w kraju gdzie hołota słucha disco polo i ogląda Rolnika szukającego żony...

No moi drodzy nie zaczynajmy zachowywać się jak politycy. A oni to a oni tamto. Polityka to jest jedno wielkie bagno, wciąga każdego.

Żmij. Przeczytałam. Mimo, że.miałam to na myśli to jestem w szoku. Nie jestem rasistka, ale asfalt powinien leżeć na swoim miejscu

Gość gość
Żmij84 dziś aj w sumie ten PiS nie jest taki straszny jak go malują. Przede wszystkim to pro-pełowskie media zrobili im mega czarny PR, a większość społeczeństwa łyka ....no bo przecież w tefałenie Kubuś Wojewódzki mówił że PiS jest zły, a Kubuś to taki uroczy i dowcipny pan, pewnie ma racje oczko.gif a i Pani Monika mówiła w swoim programie że to oszołomy, a już Pan Tomek to nawet pisał o nich w swojej gazecie, że to niedobre katole są. oczko.gif PPP A Ty u jakich źródeł zasięgasz informacji?

pierwszy wpis o 13:26 ale pan soviecki analityk , mąderzejszy od wszystkich twierdzi że mam pretensje od rana :D idź jełopie oddac głos na peło , bo przeciez w PL są tylko dwie partie ... matko co za tłuk bez zębów :classic_cool: PS. myslałeś żeby się zabić I uwolnić ten kraj od takiego tumana ? :D

Gość gość
To są twoje argumenty? :D:D nie, nie zabiję się po to, żebyś ty mógł stanowić 50 procent frekwencji i wybrać swoje JOWy :D Poza tym skąd ty możesz wiedzieć, czy głosuję na PO? To chyba ty znasz tylko dwie partie..