Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak dużo kobiet nie lubi seksu?

Polecane posty

Gość gość

Przecież dla kobiet seks jest przyjemniejszy niż dla facetów. Mają dłuższe i intensywniejsze orgazmy, a poza tym nie muszą sie starać, mogą sie zrelaksować i bawić. Dla faceta to ciężka walka z samym sobą żeby nie dojść za szybko. Pomimo tych wszystkich faktów to dla facetów seks jest ważniejszy i istnieje cała rzesza kobiet, które traktują seks jako jakiś obowiązek w związku i nie czerpią z niego przyjemności.

Gość gość
Wiesz to z własnego doświadczenia?

Gość clarinette
Bo dużo facetów jest kiepskimi kochankami.

Gość gość
popieram osobe wyzej.

Gość gość
jest dużżżżżo fajniejszych rzeczy niż seks. Ot rozładowanie się, po co do tego coś dopisywać?

Gość gość
A co tu lubic: mozna sie czyms zarazic (faceci przelatuja co sie da), zajsc w ciaze a do tego faceci wymagaja czesto i roznych odmian seksu , ktory nie wszystkie kobiety musza lubic: oralny, analny, konczenie na roznych czesciach ciala ...

Gość clarinette
Jak facet potrafi sprawić kobiecie przyjemność to ona polubi nawet to z czego wcześniej nie zdawała sobie sprawy. A wielu facetów nie potrafi rozpoznać czy kobiecie jest przyjemnie przy tym co on robi stąd udawane orgazmy.

Gość gość
To dlaczego nie powiecie facetowi co sprawia wam przyjemność skoro robi to źle? A udawanie orgazmów to już w ogóle najgorsze co możecie robić, bo uczycie facetów, że tyle wam wystarczy, a potem mówicie, że są kiepscy w łóżku.

Gość gość
Ja na szczęście miałem kobietę która pokazywała jak lubi żeby ją dotykać, pieścić. Uważam że KAŻDA powinna tak robić!

Gość gość
Bo Polacy nie podniecają kobiet. Są denni w życiu i w łóżku. Oni i ich mamusie.

Gość gość
Kto ci takich bzdur naopowiadał, że nie lubią? One tylko udają że tego nie lubią, a jak już zaczną to bzykają się jak króliki i zawsze im mało.

Gość gość
Brak popędu lub mały popęd to choroba, a w Polsce niektórych chorób się nie leczy w myśl zasady jakoś to będzie.

Gość gość
Ja sex z moim mezem lubie. Niestety teraz wygrywa zmeczenie z checia bo mamy 1,5 syna ktory malo spi w nocy. A ja juz wrocilamdo pracy i normalnie sex dla mnie nie istnieje.