Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powodzenia małpo

Myślałaś że będę za tobą boegał i skomlał?

Polecane posty

Gość gość
wyobraź sobie że jak dojdzie do siebie po rozstaniu, a normalni ludzie muszą chwilę odczekać, nim dojdą do siebie,( a taka patologia jak ty szuka sobie zapchaj dziury, i zapchaj dziurę znajduje, nic porządnego na pewno nie znalazłeś,) to znajdzie faceta i będzie się z nim kochac w takich pozycjach i nawet lepszych niż tobą i częściej ulżyło?

Gość powodzenia małpo
ja p*****le... takiej solidarności jajników jak tutaj to jeszcze nigdzie nie widziałem... nie ważne że to ona była ta zła/ chujjj po ryju i tak zawsze musi dostać facet... Walcie się na ryj i uważajcie żeby wam to się nie przytrafiło

Gość gość
pfff, żadna solidarność a czysta logika. mówisz, że dostałeś zjębkę, za co? coś odstawiałeś a dziewczyna widać z charakterem, to widać zj***la nie raz, a co miala twoim zdaniem zrobić, płakać i prosić misiu rób rtak znowu czego oczekiwałeś? a ty klase pokazujesz ? inteligencje kiedy po rozstaniu już po 2 tyg masz inną kobietę? oby to tobą żadna w której szczerze sie zakochasz, sie tak nie zabawiła, nie kopnęła w zad a po 2 tyg nie skakała po innym. weź ty sie chłopie zastanów co robisz. rozstałeś się trudno, nie zależało ci trudno, ty sie chwalisz czy żalisz w sumie bo nie wiadomo?

Gość gość
ch*jjj po ryju i tak zawsze musi dostać facet... Walcie się na ryj x udowadnia, ile jest wart. to jakiś wariat który nie wie, o co mu chodzi.

Gość gość
Człowieku niezrownoważony emocjonalnie jesteś. po 2 tyg miałeś nową, teraz myślisz znów o byłej, wrocisz i za miesiąc znowu rzucisz. całe życie zamierzasz się bawić? skakać z kwiatka na kwiatek? Kiedyś trzeba się określić.

Gość powodzenia małpo
Mam ochotę na dziki seks z którąś z was wy j****e w cipulca szmaty - która rozłoży nogi i odda mi swe zagrzybiałe pipsko?

Gość gość
Niestety większość mężczyzn taka jest. Ja rozumiem szukać kogoś nowego, nie wyszło w poprzednim związku, rozstanie z klasą, bądź nie. Ale 2 tyg? to czysta kpina, uświadamiasz jedynie kobiecie z którą byłeś że nie jesteś jej wart. Nikt kto kocha, nie leci do łóżka po 2 tyg z inną, weź ty dorośnij, ogarnij się, zastanów się nad sobą. I nie zawracaj gitary kolejnej kobiecie, póki ie dorośniesz.

Gość powodzenia małpo
o tym dzikim sexie to nie ja pisałem

Gość powodzenia małpo
Żartuje k***y to pisałem ja. Lubie ostry sex i w*********m was szmaty w to r*******e i wypalone od spermuchy dupsko! P********e niedziewice! Podczas rozdziewiczenia to pewnie z palcy zlizałyście śluz wymieszany ze spermą wy d****i!!!

Gość gość
po prostu nie rób drugiemu co tobie nie miłe. Zanim zaczniesz odstawiać, pokrzywdzonego i pocieszać się od razu inną, pomyśl, jak ty byś się czuł gdyby osoba którą kochasz, choć nie wyszło, nie jesteście razem, od razu po rozstaniu byłaby z innym łącznie z seksem. Myśl następnym razem. Daj jej i sobie chwile na ułożenie sobie wszystkiego, nie mścij się, nie warto.

Gość gość
Kobieta jak zostawia to przecież robi miejsce dla innego. Wiec to co było to jedno wielkie kłamstwo.

Gość powodzenia małpo
podszywie hahah no nie pisz głupot bo to nie ten temat ps. jasne że lubie ostry sex:)

Gość gość
Kiełbasa psycholko znów nawijasz sama ze sobą? :D

Gość gość
Dlatego po 2 tyg masz nową? jak to świadczy o facecie?

Gość powodzenia małpoo
głupi podszyw:D dobra lece i nie zawracam wam głowy... to tyle chcaiłem napisać/ powiedzieć... miłego dziewczyny i chłopaki

Gość gość
autor jest tak ordynarny że najgorszy podszyw ciężko odróżnić od niego :o

Gość gość
S********j, bardzo dobrze i kończ tu się produkować bo i tak sam nie wiesz o co ci chodzi.

Gość gość
Pojechał obsługiwać stare dziursko a przerwę 2 tyg to on miał w gimnazjum.

Gość gość
Hanka stara qrwo złóż lepszy temat bo ten jest drętwy jak twój łeb

Gość gość
morał z tego dziewczyny że szanujcie i doceniajcie swoich facetów bo każda kolejna z was też tak może skończyć:D

Gość gość
Nie wiem jak można tak kłamać kręcić oszukiwać i kręcić na x frontów a jednocześnie szukać pocieszenia na babskim forum jak osobnik który wypocił ten temat :/

Gość gość
Z zakłamanym d****arzem żadna normalna nie chce mieć do czynienia! żal się k****m swoim szmaciarzu.

Gość powodzenia małpooo
o czym wy piszecie?! Czy ktoś tu kogoś zdradzał i zdradza?! Nikt nikogo nie zdradzał a to że poszedłem z inną po rozstaniu to jakiś problem? Wiele się na to składało ale nie mogę tu opowiadać wszystkiego bo chce być trochę anonimowy... Co miałem się biczować i krzyż Pański nieść przez lata i pokutować za to że dostałem po gębie... Nieee skończyło się i powiedziałem koniec... to inna mnie doceni a nie byłą ktoś inny... Czy wy normalni jesteście... czytajcie ze zrozumieniem cooo...

Gość gość
Przecież to pisze ten jełop prawik,bingol,kotaphone i jak tam sie dwie,chyba sie nie dziwicie ze kobitka zwiała a wy sie nim przejmujecie,odpisujecie a on na końcu odwdzięcza sie wyzwiskami,olała go tzn wiedziała co robi

Gość gość
Człowieku ale Ty masz żal.

Gość powodzenia małpooo
nauczyłem się tylko jednego że jak kobieta poczuję się za pewnie w związku itp to zaczyna jezdzić po facecie... to wszystko jest do czasu a moja ex już się o tym przekonała

Gość gość
no to poszedłeś i idź. nikt normalny po rozstaniu nie leci do kolejnej panny w ciągu 2 tyg, weź już może zamilcz bo sie pogrążasz. i daj tamtej spokój, zwykły d**ek z ciebie. znajdzie kogoś wartościowego, a ty krzyżuj sie biczuj czy co tam chcesz rob. w czym ty widzisz problem. jesteś dupkiem i nie ma w tym nic odkrywczego.

Gość gość
jak tam sie zwie mialo byc .tj przecież ćpun .