Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paranoja ?

Polecane posty

Gość gość

witam mam spory problem jest to głupie i debilne wiem ale tydzień temu byłam na imprezie u koleżanki i trochę sobie popiłam .. po czy wychodziłam na spacer z kolegą oczywiście coś odbiło po alkoholu i się pocałowaliśmy parę razy następnie wróciliśmy na imprezę. Problem jest w tym że ludzie mi mówią inne rzeczy że poszliśmy gdzieś daleko i chodziliśmy gdzieś 2h dostaje paranoi ponieważ boje się ze mogło dojść do czegoś więcej a ja nic nie pamiętam takiego. Czy jeżeli doszłoby np do stosunku to czułabym to mimo alkoholu ? jeszcze miałam okres wtedy więc wątpię chyba żeby mnie ktoś tknął nwm ..

Gość gość
baba pijana doopa sprzedana

Gość gość
nie wiem czy wkręca czy nie ale skoro pamiętam w miarę całą imprezę to nie wiem dlaczego miałabym czegoś takiego nie pamiętać szczególnie że nigdy tego wcześniej nie robiłam ..

Gość gość
oni cię wykorzystali .. moją dziewczynę tak wykorzystali bo za dużo wypiła i teraz wszędzie ze mną chodzi bo ja nie ciągne do alkoholu zbytnio więc żeby czuła się bezpieczniej ... zadajesz się z nieodpowiednimi ludźmi ...

Gość gość
no ale jak mogli wykorzystać jak film mi się nie urwał z resztą chyba bym pamiętała swój pierwszy raz bezsensu .. nie wiem ale tak mnie ta to nakręcili że się serio zaczęłam bać chociaż ufam sobie i wiem żeby nie zrobiła czegoś takiego

Gość gość
akurat wierz mi tego momentu nie mogłaś pamiętać choćby nie wiem co .. tak to jest jak się nie ma faceta przy boku odpowiedniego i ułożonego.. ale skoro tak to zgłoś to na policje czym prędzej bo będą szukać kolejnej okazji,,,,

Gość gość
no ale chyba na drugi dzień bym czuła że coś mnie boli miałabym jakieś ślady czy coś nie sądzisz ? powtarzam że film mi się nie urwał

Gość gość
no to dajmy że ci nie zrobili ale nie zadawaj się z nimi .... na razie żartuje ale co będzie jak zrobią ci krzywdę ..

Gość gość
mimo że film mi się nie urwał to po zajściu do domu gdy chciałam wziąc kapiel zorientowałam sie że moje czarne majtki mialam ubrane na lewą stronę a co najgorsze, mialy one taki bialy nalot jeszcze nieco lepki .. co to moglo waszym zdaniem byc? i czy doszlo do bzykanka czy nie?

Gość gość
żartują*

Gość gość
tak chyba tak moja dziewczyna miała poprzekręcany stanik ..więc od razu się zorientowała że jej coś złego zrobili zgłoś się na policje w razie czego ...

Gość gość
po za tym miała siniaka na ręce więc wiesz...

Gość gość
ja nie mogłam mieć odwrotnie majtek założonych bo miałam podpaskę i okres więc raczej to bym zauważyła. Filmu nie straciłam natomiast po tygodniu teraz nie pamiętam nic już i dlatego im zaczęłam wierzyć i boje się żeby nie wyszło coś z tego poważnego.

Gość gość
pamiętasz ten moment kiedy oni ci to zrobili ???jesli nie to znaczy że zostałaś skrzywdzona ... :c :c

Gość gość
jeśli alkohol tak źle na ciebie wpływa to do jasnej cholery po co pijesz i jeszcze zadajesz się z dupkami .... pomyśl ile jest ułożonych i na poziomie facetów a ty ciągniesz do koryta za przeproszeniem więc nie wiń siebie że do tego doszło ... trzeba było nie chlać ze świniami

Gość gość
ale najgorsze bylo to ze podpaski wtedy nie mialam nie wiem co mi sie stalo mialam tylko bialy nalot na majciochach a wiem ze lubie spust do pipki wiec chyba mnie wydupcyli a potem mi to wycieklo jak tanczylam.. co jak bede w ciąży?

Gość gość
poszłam tylko się przejść z kolegą więc nie było ich kilku tylko jeden to pierwsza rzecz i nie szukam tutaj kogoś do skarcenia bo byłam na urodzinach koleżanki i tych ludzi znam patologią nie są.. nie powiedział mi nikt wprost że ktoś mnie w*****ał .. tylko że nie było na 2h że spacerowaliśmy no to co w krzakach miałam się z nim puścić niby ? ..

Gość gość
"lubię spust do piki" i to jest właśnie opis ciebie. Dałaś d**y i bardzo dobrze ... chciałaś ?masz co masz .. teraz będziesz wyśmiana ...tylko o jednym myslisz ..... dziecko??? to już twój problem trzeba było nie pchać d**y do koryta!! tyle ... żałosna jesteś

Gość gość
eh to nie pamiętasz czy odbyłaś stosunek nie czułabyś ?

Gość gość
kolezanka tez głupia ze cie nie pilnowala.....