Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lepeij to sprawdzić, czy dac sobie spokój!?

Polecane posty

Gość gość

Czy gdybyście przespali się z panną, nazwijmy ją chętną,, a następnie ona poinformowała by was o ciąży, ale stwierdziła, że nie wie sama kto jest ojcem. Po urodzeniu kategorycznie zaprzeczała że to wasze, czy mimo wszystko byście ją przymusili do badań DNA?

Gość gość
Absolutnie. Jeśli kobieta nie wie z kim ma dziecko to nie kobieta a zwykła sz... nie chciałabym na miejscu faceta żyć w świadomości że takiej zrobiłem dziecko. Absolutnie. Skoro sama się nie zgłasza trzeba być zdrowo stukniętym albo dosłownie kretynem by pchać się w to g... nie rób tego. Będziesz żałował do końca. Jeśli nie planujesz z nią być to sam strzelasz sobie w kolano. Znajdź kobietę i z nią żyj jak tak bardzo chcesz dziecka to wybierz porządną na matkę swojego dziecka.

Gość gość
Nie, nie i jeszcze raz nie. Zgłosi się za 10lat przyjmij to jak facet , ale teraz żyj nie zgrywaj bohatera bo wyjdziesz na idiotę.

Gość gość
może i macie rację, jestem w związku nie zdradziłem obecnej kobiety, ale chciałem być pewny, że nie moje. No miałem 80% pewności, ale ona zaprzecza.