Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojciec naśmiewa się z mojego związku

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu on to robi. Nigdy mi tego nie mówił. Zawsze gdy znajdzie się okazja robi docinki do dziewczyny i do mojego związku ogólnie. Staram się to ignorować ale czasem jest to denerwujące. Zwłaszcza że gdyby robił to na żarty to by mi to powiedział ale robi to specjalnie bo wiem że mu mój związek nie odpowiada bo on miał dla mnie "lepszą" kandydatkę na przyszłą żonę ... więc kiedy pada słowo o moim związku czy coś on od razu robi docinki i to tak ordynarne że aż mi wstyd , nie myślałem że kiedykolwiek do takiej sytuacji dojdzie... teraz próbuje matkę na swoją stronę przyciągnąć żeby tamta ze mną chodziła ,,, coś knują tylko nie wiem co , chyba mnie z tamta próbują umówić ale nie wiem czy by aż tak podli byli... nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
rób swoje najlepiej wyprowadź sie czym prędzej bo tamta laska ci zniszczy związek wiem jakie to podłe istoty więc rob swoje żyj ze swoją dziewczyną i nie zwracaj na ojca uwagi najlepiej dobrze ci radze bo namąci ci w głowie i zniszczy życie... jeśli czujesz sie dobrze z dziewczyną macie udany związek jesteście w nim szczęśliwi to po co ci jakaś lafirynda... :)

Gość gość
Masz debila za ojca i prawdopodobnie matke tez,opusc ich

Gość gość
oni jej nie lubią bo jest trochę gruba i stwierdzili że ze "świniami" nie będe się zadawał ... wtedy kiedy to usłyszałem mnie to dotknęło bardzo ... zrobiłem im wielką kłótnię i od tej pory tylko robią mi docinki do mnie i do dziewczyny

z boku widac lepiej !! rodzice nie chca dla zle, przemysl czy twoja dziewczyna nadaje sie na zone i matke czy w jej genay nadaja sie , czy rodzice i dzaidkowie dovrze sie prowadza zwroc na to uwage!!

Gość gość
jej rodzina jest w porządku .. nie mam nic do zarzucenia ... w każdej rodzinie jet ten jeden "minus". To oni mają problem bo nie wybrałem tak jak oni chcieli ....

Gość gość
tamta laska taka zdesperowana?

Gość gość
no tamta laska chyba się we mnie zakochała ... wie ze jestem w związku ale chyba chce mi go spierdolić... ostatnio rodzice dali jej mój numer tel dzwoni ciągle ale ja nie obieram ...... mam to w dupie pakuje manatki i spadam z tego teatrzyku