Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale to forum śmierdzi UKami.

Polecane posty

Gość gość

UKi tak śmierdzą brytyjskim gownem, ze az nos wykręca. Jak tam śmierdziele po weekendzie? Znów był grill z polska kiełbasa i piwem? Moze jednak zakupu w Tesco i Primarku? Ciekaw jestem czy juz zaczęliście zbierać pieniadze na piekne święta w PL, bo w Jukeju, to tylko McDonalds w wigilie badz kebab u ciapola

Gość gość
Twoja matka śmierdzi najbardziej cebulaku gnijący w PLu :D 🖐️

Gość gość
Cebula jest smaczna, zdrowa i jest dodatkiem do większości potraw. UKi śmierdzą starymi dywanami, murzyńskim potem oraz sa przesiąknięci smrodem brytyjskiego gowna, w którym od lat siedzą. Normalnie zbiera mnie na rzygi jak pomyśle o zapachu jaki wydzielają UKi.

Gość gość
W UK są pieniądze a ty w PL nie masz grosza przy d***e i możesz tylko oglądać wystawy w Boże Narodzenie.

Gość gość
gość dziś Niezle to musialo je/bac w tym pokoiku w ktorym gniles razem z 3ma kumplami, rzygam na sama mysl, jak mozna sie tak ponizyc dla kilku pensow na browara? :o ty smieciu bez honoru smiesz cos gadac o smrodzie? buahahaha :D🖐️

Gość gość
PLy tak śmierdzą polskim gownem, ze az nos wykręca. Jak tam śmierdziele po weekendzie? Znów był grill z kiełbasa z portugalskiej biedronki i piwem? Moze jednak zakupu w Lidlu i szmateksowym H&M? :D Ciekaw jestem czy juz zaczęliście zbierać pieniadze na wakacje last minute ze smiesznej pensyjki 1500zl :D

Gość gość
W jukeju są pieniądze tylko i ceny czterokrotnie wyższe.

Gość gość
gość dziś chyba w twoim lbie :D