Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudłam nie jedząc chleba i jedząc dużo owoców

Polecane posty

Gość gość

i warzyw :) polecam!

Gość gość
Właśnie ,ten przeklęty chleb :o jak go tylko odstawie chudne i mam lepsze samopoczucie. Niestety wracam ciągle do tego dziadostwa :o

Gość gość
I tak trzymać.

Gość gość
Autorko chciałam Cię zapytać o warzywa ,jakie jadlas? Kiedyś postanowilam jeść podobnie,ale popełniła ten błąd ,że jadlam za dużo brokul i kalafiora przez co wydawało mi się ,że wręcz tyje a tak naprawdę to byłam wzdeta :o

Gość gość
ja nie wracam i w ogóle mnie nie ciągnie, polecam jeść rano dużo owoców i warzyw na śniadanie - ja robię sobie koktajl, potem jem obiad i to spory, a na kolację już tylko coś lekkiego. w ciągu dnia ewentualnie podjadam tylko warzywami, orzechami, płatkami owsianymi, generalnie bazuję na dwóch wielkich posiłkach - w moim przypadku sprawdza się to genialnie, o wiele lepiej niż np 5 małych posiłków, przy których byłam wiecznie głodna. surowe owoce i warzywa zmieniają smak... człowiek zaczyna sam stronić od przetworzonego jedzenia

Gość gość
I jakie owoce jadłaś? Podaj przykładowe Twoje menu na śniadanie, obiad i kolację.

Gość gość
Nie no kolerzanka tu ameryke odkryła że odrzucając białe pieczywo i jedząc owoce i warzywa można schudnąć

Gość gość
jem warzywa sezonowe, bardzo lubię surowe, robię sobie koktajle, albo po prostu chrupię. w zasadzie jem wszystkie, które można kupić na ryneczku ;) np wczoraj jadłam paprykę, dynię, seler naciowy, sałatę rzymską, rukolę, marchewkę, ogórka, buraka (licząc to, co było we wszystkich posiłkach całego dnia)

Gość gość
Głąby, owoce to cukier. Chcesz schudnąć to jedz je tylko przed treningiem i po.

Gość gość
rano walę sobie koktajle, np 4 banany, 1/2 mango, łodyga selera naciowego i brzoskwinia, do tego dorzucam różne świeże listki: mięta, melisa, uzależniłam się już od takiego jedzenia :)

Gość gość
Autorko tematu - a nie jesz gotowanych warzyw ?

Gość gość
sam jesteś głąb, ja jem mnóstwo owoców i schudłam potężnie. więc won z takimi herezjami, taa owoce tuczą. popite colą - owszem :o

Gość gość
jem też gotowane, duszone, robione na parze, albo zupy, generalnie nie trzymam się ściśle żadnej diety, ale codziennie jem też surowe, bo po prostu lubię

Gość gość
Dramat i brak wiedzy.

Gość gość
Autorko tematu - a ile schudłaś i w jakim czasie? Ćwiczysz coś ?

Gość gość
dramat, bo? to co jeść w takim razie?

Gość gość
schudłam 10 kg, trudno mi powiedzieć, ile to trwało, zmieniałam dietę stopniowo, w sumie nawet mi nie zależało na odchudzaniu. od pół roku nie jem w ogóle chleba. super jest to, że mam płaski brzuch i masę energii, kiedyś zaniedbywałam śniadania, teraz to mój najważniejszy posiłek dnia :) nie ruszam się więcej niż 10 kg temu, chodzę na taniec brzucha, czasem biegam, dużo chodzę (bo lubię), pływam ale to wszystko dla przyjemności, no i rower rekreacyjnie, samo ćwiczenie dla ćwiczenia typu chodakowska mnie męczy (psychicznie) i nudzi

Gość gość
u mnie wybór również padł na slimcea. Zdecydowanie najlepszy wybór z dostępnych na rynku suplementów na odchudzanie. Szybko pohamował łaknienie i zwiększył moją przemianę materii. Efekty same przyszły.

Gość gość Anna B
A ja schudłam stosując foreverslim, dietę oraz regularnie ćwicząc Łącznie udało mi sie pozbyc 15 kg

Gość Karolina Poznańska
A ja jadłam chleb, nie mniej mniejsze porcje ogólnie posiłków i do tego podzielonych na 5 porcji, do tego ćwiczenia, foreverslim i 14 kg mniej w 3 miesiące

Gość gośćmalwina
Odstawiłam białe pieczywo całkowicie,tylko ciemne i razowe.Zażywam też therm line fast od 3 tygodni,jakoś za bardzo nie ćwiczę lubię rowerem jeździć mąż mi nowy sprawił więc teraz jeżdżę nawet do pracy czasami.A udało mi się już schudnąć 5kg.

Gość Sandra Nowak
Ja podobnie jak Karolina, też stosowałam foreverslim. Ogólnie jestem zadowolona, bo do wagi do jakiej chciałam wrócić, czyli tej sprzed ciąży wróciłam. Nie mniej drugi raz tak zapuścić się bym nie chciała

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość Oleńka
A ja schudłam stosując foreverslim, dietę 1800 kcal oraz systematycznie ćwicząc I co z tego? Pamiętajcie, że każda z nas jest inna i inne jest podłoże nadwagi. Jednej wystarczą owoce, innej nie wiem wyeliminowanie słodyczy, a ja musiałam trochę się pomęczyć.

Gość oni293
Ja również ograniczyłam pieczywo jem tylko rano;) do tego wspomagam się suplementacją African Mango http://szczupla-kobieta.pl jem również regularnie 5 posiłków dziennie;) i chodzę na areobik:) schudłam już 15kg w 2 miesiące

Gość gośćGreniu
Ja odstawilem pieczywo jakie kolwiek i schudlem 17 kg w 2.5 miesiaca. Na poczatku bylem caly czas glodny a jadlem wszystko inne normalnie. Mozecie wierzyc lub nie. Pozdrawiam

Gość gość
A kluski ryż ziemniaki frytki też jadłeš?