Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe ?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny pisze w desperacji..kochalam sie z chłopakiem po stosunku okazalo sie ze prrzrrwatywa byla dziurawa w 3 miejscach ..chlopak nie doszedl we mnie ale mam dziwne objawy zamiast okresu mialam plamienia rozowo brazowe zabarcia a teraz bola mnie piersi... :( czekam na odpowiedz !

Gość gość
zrob test

Gość gość
Ogarnij sie .... Wiesz w ogólw na czym polega rozmnarzanie płuciowe? Polecam podręcznik do biologii :) a w skrócie do zapłodnienia ptrzebne jest jajeczko samicy i nasienie samca ... To jak ty chcesz być do cholery w ciąży jak to był stosunek bez nasienia.... To tak jak byś chciała jechać samochodem bez paliwa- nie da sie- no właśnie!

Gość gość
A czy to w ogole jest mozliwe ? :(

Jak w trzech miejscach to prawdopodobnie będziesz miała trojaczki. Następnym razem zadbajcie o poślizg aha i termin ważności gumek. Chciałem tylko jeszcze zaznaczyć że gumki trzymane w spodniach lub narażone na wysokie temperatury są do wyrzucenia. Nie martw się nie jesteś w ciąży. Pewnie lekko cię chłopak uszkodził bo ma dużą pałę stąd krew i pęknięty kondom. Góra 3 dni i możesz umawiać się na następne grzanie pościeli.

Gość gość
" zamiast okresu mialam plamienia rozowo brazowe" czasami przy owulacji jakrównież przyzagniedzeniu się zpłoionego jajeczka są takie objawy

Ale jesteście wszystkie doinformowane. A jak prezerwatywa pęknie podczas stosunku a wytrysku nie było to myślicie że do zapłodnienia na pewno nie dojdzie? hehe macie gwarancje? Podczas stosunku penis wydziela preejakulat który ma w sobie nieznaczną ilość plemników. Więc radzę uważać.. tyle w temacie

Gość gość
Mozna to wszystko napisać normalnie .. A nie chamsko.. Zadałam pytanie tylko rozne sa przypadki ... Dzieki !