Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W koncu wzieli sie za hejterów

Polecane posty

Gość gość

i mam nadzieje, ze kiedys bedzie i tutaj porzadek Ludzie piszacy na forach o tym, ze muzulmanow powinno sie wysylac do komor gazowych , zostali namierzeni i uslysza zarzuty. Powinno sie bardziej pilnowac Internautow, ktorym wydaje sie, ze anonimowo wolno napisac wszytsko

Gość gość
nie wierzę

Gość gość
słyszałam dzisiaj w tvn24 rozmowę z prokuratorem generalnym (Seremetem), że działają w tym kierunku i namierzają, może to trochę ostudzi im głowy, można być przeciw ale w kulturalny sposób

Gość gość
i dobrze

Gość gość
goowno nie dobrze, internetowe multi-kulti ci/py

Gość gość
I bardzo dobrze, kultura powinna obowiązywać nawet jak pisze się anonimowo.

Gość gość
jasniej moze ?

Gość gość
Pewnie, złodziejom daruja z powodu małej szkodliwości czynu, a będą oskarżać ludzi, którzy piszą to, co myślą wszyscy.

Gość gość
wybacz. ja tak nie uwazam wiwec mow za siebie

Gość gość
kurcze ale z tymi hejterami to już się robi obsesja niedługo nic nie będzie można napisać nawet że ktoś ma brzydką sukienke,tak naprawde sami pakujemy sie w cenzure

Gość gość
Obrazanie ludzi jest złe, ale to duzy bład, ze przyjmujemy imigrantów, skoro u nas pracy nie ma, ja jestem wkurzona... Będą z tego duze kłopoty, rózne incydenty, no i to jak oni sie tu rozpanosza to strach sie bac, ich religia to jest koszmar, nie wiem czy wiecie, ale oni uwazaja, ze kobieta nie ma duszy, w koranie jest wrecz nakaz zeby ja bic jak jest nieposłuszna. Moja matka kiedys byla 2 lata na kontrakcie w Libii, Arab ja spytał, czy ma dzieci, ona ze ma córkę, a on to skomentował "szkoda ze nie ma pani dzieci"... bo dla nich dziewczyneka to nie człowiek

Gość gość
moim zdaniem bardzo dobrze,. ze zarbali sie za te hieny Co innego wolnosc slowa a co innego wysylanie uciekinierow do komor gazowych/Mozna napisac chyba inaczej,. ze jest sie przeciwny przyjmowaniu uchodzcw ? / Powinni publikowac dane i zdjecia tych matoow, od razu hejt spadlby do zera.

Gość gość
ale to już nic nie można napisać na imigrantów tylko, że się ich kocha i wielbi jak demolują, gwałcą i robią rozróby?

Powinni publikowac dane i zdjecia tych matoow, xx A jakie masz zdanie na temat poszanowania prawa w temacie ustawy o ochronie danych osobowych:P

Gość gość
na interii o tym pisza