Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shyszka

Szukam przepisu na herbatkę z nalewką!

Polecane posty

Gość Shyszka

Cześć, czy ktoś z was zna jakiś dobry i sprawdzony przepis na przygotowanie herbatki z nalewką? Podczas wakacji piłam herbatę z wódką i jakoś szczerze mi te połączenie nie zatrybiło. Wydaje mi się, że połączenie herbatki z nalewką będzie lepsze. Chyba, że znacie jakieś inne połączenie herbatki z alkoholem niż herbatka z nalewką. Jeśli tak to dawajcie przepisy, z góry dzięki!

Gość laurencja80
a nie prosciej siegnac po jakies grzane piwko badz winko? przynajmniej nie trzeba za bardzo sie starac tylko wino podgrzac albo piwo i dodac przyprawe.

Gość Smakovida
Cóż, żeby coś czasem smakowało to trzeba się namęczyć. Pierogi też możesz kupne kupić, a domowe są znacznie smaczniejsze. Herbatka z nalewką z pigwy bardzo mi smakuje, oprócz nalewki do herbaty dodaje jeszcze sok z cytryny i miód.

Gość ALEG0RIA
zgadzam sie mi kolezanka w pracy dala przepis na herbatke z nalewka orzechowa, wystarczy jedna torebka green tea z teekanne, okolo pol szklanki orzechowki, plastry pomaranczy, woda i cukier. herbate zaparzarz, dodajesz nalewke i cukier. na koniec do herbaty wrzucasz plastry pomaranczy do ozdoby.

Gość MadziarQa
Z loyda maja fajna serie herbatek grzancow, mi najbardziej podchodzi grzaniec zbojnicki, ale koazki tez daje rade.

Gość florentinKAKA
fajna opcja, trza będzię przetestować jakoś jeszcze się z tymi grzańcami nie spotkałam. cóż, będę musiała trochę pobuszować w sklepie na półkach z herbatkami.

Gość Kusownik
Prosciej do herbatki czarnej z liptona wlac wisnioweczki i juz ani cukru nie trzeba dodawac, ani nic wiecej.

Gość olka90fasolka
no tak bo ty szybki przepis na przygotowanie herbatki z nalewka, prosty i szybki.

Gość Natabaka
Może zamiast herbatki z nalewką wypróbuj sobie czegoś innego, osobiście lubię herbatę z dodatkiem rumu, ale tu masz też inne opcje http://www.teekanne.pl/herbata/herbata-po-goralsku/ nie tylko w wersji %. Fajna opcja na chlodniejsze popoludnia i wieczorki.

Gość soniq90a
pilam kiedys herbate z rumem, tylko jeszcze dodalam soku z zurawiny. sama czarna herbatka jest dobra w polaczeniu z rumem i cytryna.

Gość Lawrenda
Grrr przeraza mnie mysl, ze robi sie co raz to szybciej ciemno i znowu przez pare miesiecy nie bede raczej regularnie widywac slonca. Tak to jest jak sie w akwarium pracuje.

Gość wojornia
ale popatrz na to z dobrej strony przynajmniej zyjesz w jakis naturalnym srodowisku, posrod fauny i flory :D

Gość Kru6zynka
Pół biedy słońce, w październiku spadł śnieg :/

Gość hopizgo
z cyklu zima zaskoczyla kierowcow?! w zakopcu tyle sniegu bylo, ze az sie zastanawiam aby z facetem sie na narty wybrac.

Gość saman78ha
wiecie moze sie jeszcze pogoda diametralnie zmieni i znowu bedziemy miec ciepla zime, a balwana bedziemy lepic na swieta tylko, ze te wielkanocne.