Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XwiolaX

Jesienne zestawy

Polecane posty

Gość gość
Podobają mi się zestawy, z wyjątkiem płaszczy - wolę fasony na guziki, bo ten kojarzy mi się ze szlafrokiem.

Jesień to piękne kolory i więcej chłodnych dni. Zestawy są w porządku. Jednak kiedy myślę o jesieni to potrzebuję więcej szali, chust, ciepłych, miękkich, aby z przyjemnością wyjść z domu nawet w największy wiatr. Miło jest mieć na szyi, przy twarzy czy na ramionach miłe w dotyku, bardzo kolorowe ogromne szale. Wiele zyskamy na wyglądzie, ale przede wszystkim będzie cieplej. Myślę, że warto wybrać parę http://szal-komin.pl/esklep/

Tak, ja też dodałabym szale. Poza tym ok, kliknęłam serduszko, no bo przecież kocham boho! :D

Gość torebeczka00
A może coś w stylu orientalnym? Boho? Ja czesto zaglądam tutaj: http://innaja.istore.pl/ Są tam cudne rzeczy, chciałabym mieć je wszystkie:D

Gość gość
Ja lubię sama dobierać swoje zestawy, od dłuższego czasu tutaj kupuję - www.odkupuj.pl i jestem zadowolona z jakości ubrań i z tego serwisu, bo z dnia na dzień jest więcej rzeczy w lepszych cenach :)

Gość gość
A jak któraś z Was będzie szukała naprawdę ładnej torebki do zestawu, to niech zajrzy na Eobuwie. Mają naprawdę ciekawe nowości.

Gość gość
Mi też ten beżowy płaszcz kojarzy się ze szlafrokiem, zamiast niego dałabym jakiś z mniej rozbudowaną górą. Poza tym brakuje mi w tych stylizacjach koloru, choćby na dodatkach.