Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie sie zmieniaja?

Polecane posty

Gość gość

Czy rzeczywiście to możliwe ze człowiek jest si w stanie zmienić chodzi o zachowane i charakter ?

Gość gość
tak, na gorszy

Gość gość
Uważam, że nie da się zmienić charakteru ale można zmienić priorytety w życiu i dostosować się do pewnych sytuacji.

Gość gość
Czy warto uwiezyc komuś kto mówi ze sie zmieni ze zrozumiał św blad?

Gość gość
Jestem młoda atrakcyjna dziewczyna mam 21 lat facet z ktorym utrzymywalam dlugi czas przyjacielskie stosunki zwiazalismy sie razem byliśmy 2 miesiące przystojny dobrze zbudowany i wtedy wydawalo mi sie co najważniejsze charakterowi sie dobraliśmy idealnie te same zdania na każdy temat miał nieciekawe dzieciństwo ojciec bil matkę i jego i jego brata czasami miał dość dziwne i przerażające odzywki agresywne niby żartobliwie brak tez sterydy bo interesuje sie kulturystyka wszystko bylo pięknie ale w końcu powiedziałam dość te odzywki mnie przerażały nie chciaam z nim dluzej byc zabolalo go to jak ltos może go zostawić podniósł rękę uderzył z piesci 3 razy w plecy i noga w brzuch dostałam próbował mnie poniżać psychicznie ale znam swoja wartość wiec nie zadzialalo bylam w szoku ze doszlo do tej sytuacji odeszlam on.mowi ze wie ze zle zrobil ze będzie leczyl sie terapeutycznie odstawi sterydy czy wieżyc ??? Proszę o pomoc

Gość gość
2 msc i juz ci spuszcza lomot to troche krotko mu zajelo. Nie zmieni sie a ty nie masz 3 cial ani 3 zyc a jak bierze sterydy to nie odpowiada do konca za swoje zachowanie wiec jego slowa nie musza byc wcale wiarygodne. Wogle kto tlucze laske bo od niego odchodzi? To raczej sie bije zeby juz nie wrocila..

Gość gość
Mysle,ze nie. Niestety mu głupie ciągle wierzymy w to, ze facet sie zmieni i nagle bedzie ideałem.

Gość gość
Nie wiem sama tego nie rozumiem...

Gość gość
No ale pobić dziewczyne? Koleś który koksuje na siłowni? Troche słabo co?

Gość gość
Słabo bardzo

Gość gość
Ale czy warto wieżyc gdyby chodzil do terapeuty i odstawil sterydy ?

Gość gość
Jeśli brał dużo to po odstawieniu sterydów bardzo się zmieniają. Wyciszają się przede wszystkim. Spada poziom testosteronu i zaczynają się normalnie zachowywać. Musi być dobre odblokowanie żeby pobudzić produkcję własnego testosteronu. Przy większym poziomie testosteronu podejmują ryzykowne, pochopne decyzje. Kobiety są traktowane jak mięso armatnie i brutalnie traktowane. Na cyklu mogą to robić 10 razy dziennie, która to wytrzyma. C**a do remontu.

Gość gość
Ale nie każdy facet po sterydach też się tak zachowuje ...