Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojownik22

Polak ,Niemiec i Rusek

Polecane posty

Polak ,Niemiec i Rusek złapali złotą rybkę. Ta obiecała, że jeśli ją puszczą wolną, każdemu z nich spełni po jednym życzeniu. - Ja mam brzydką i starą żonę - mówi Rusek. - Chcę mieć ładną i młodą. - Na mnie szef w pracy się uwziął - mówi Niemiec. - Daj mi nową pracę z wyższą pensją. - A mój sąsiad - mówi do rybki Polak - ma stado krów. Spraw, żeby mu te wszystkie krowy pozdychały.

Diabeł uwięził Polaka Ruska i Niemca w więzieniu i mówi: - Kto dłużej wytrzyma w pokoju z skunksem ten wygra i go oszczędzę. Pierwszy Niemiec. Po 15 minutach wychodzi i mówi: - Dłużej nie wytrzymam! Drugi Rusek. Po 30 minutach wychodzi i mówi: - Dłużej nie wytrzymam! Trzeci Polak. Po 5 minutach wychodzi skunks i mówi: - Dłużej nie wytrzymam!

Jakiej narodowości był Amor? - Rosyjskiej. Latał z gołą dupą, uzbrojony po zęby, strzelał do ludzi i mówił, że to z miłości.

Polak i Rusek przy wódce chwalili się jakie duże mają przyrodzenie. Rusek mówi: - Ja mam penisa 30 cm! Polak na to: - A na moim 13 wróbelków siada! Kiedy już dobrze popili Ruski mówi: - Wiesz co? Trochę przesadziłem, mam dużego, ale gdzieś tak z 25 cm. Polak na to: - Ja też skłamałem, temu trzynastemu się nóżka obsuwa.