Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie jak nagle od 2tyg nie ma ani jednego negatywnego artykułu o ISIS

Polecane posty

Gość gość

Żenujące jest to, jak media manipulują informacjami. Tymczasem dziś ISIS dokonało radosnego podpalenia żywcem 4 chrześcijan - przywiązali ich nogami i rękami do pala i rozpalili pod nimi 4 ogniska. Mam znajomą w Wiedniu, to, co opisywała, jak wgląda okolica obok dworca, jak wszystko jest przez tych dzikusów zdewastowane i zniszczone woła o pomstę do nieba. Czy media naprawdę sądzą, że ludzie są aż tak głupi? Że wyłączenie komentarzy pod tekstami o "uchodźcach" coś da? Że niepisanie o ISIS od 2 tygodni sprawi, że nagle przestanie istnieć? Żenada.

Gość gość
Ja tam się nie znam ale moja znajoma z dwójką dzieci właśnie wyjechała do Szwecji do pracy, bo tu, w Polsce nie mogła wyżywić (dosłownie) swoich dzieci za pensję, jaką po 13 latach pracy dostawała w swojej robocie. A tu czytam, że każdy uchodźca dostanie 1200zł i lokum. Za nic. Ja się pytam: czy to jest kierwa jakiś żart??? Goowno mnie obchodzi, że to będzie kasa z unii. Moja znajoma uczciwie pracowała, tyrała jak wół i musiała stąd spieprzać, bo nie stać ją było po prostu na życie. A my tymczasem przytulimy sobie ze 12 tysięcy ciapatych BO TAK. To jakaś zbiorowa halucynacja jest chyba, innego wytłumaczenia nie widzę.

Gość gość
nie macie zdania na ten temat? :o

Gość gość
na głownej wp jest, jak zaczniesz pisać bzdury, ze nigdzie nic nie ma to może daruj sobie

Gość gość
Na kafe blokują posty o islamistach :o

Gość gość
19:49 Nie piszę o jakimś wp.pl tylko o głównych mediach, które dochodzą do ogółu: gazeta wyborcza, tvn, tvp, dwójka, tv republika, trwam :o 🖐️