Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszamy na manifestację przeciwko imigrantom! Plac Defilad w Warszawie, 12 wr

Polecane posty

Gość gość

12 września o godzinie 16:00. Dane ONZ - 78% imigrantów, zwanych roboczo przed zakłamane media: "uchodźcami wojennymi" to... mężczyźni. A nam zdawało się, że uchodźcy to zawsze głównie kobiety, dzieci oraz starsi mężczyźni. Cóż - nie wiem, z kogo oni próbują robić kretynów, ale nas nie nabiorą!

Gość Lądą
Niestety, nie moge przyjsc bo jestem na emigracji w Londynie

Gość gość
no, ale Polacy jadą na emigracje pracować, a do nas chcą przyjechać, żebyśmy to my na nich pracowali.

Gość gość
będe

A nie stacja Ratusz Arsenał ? ... żartuję. Choć nie powinienem bo to poważne sprawy. Nie rozpieṛdolili Polski zaborcy a grupa imigrantów ma to rozbić. Ludzie spieṛdalają, bo mają już dosyć wojny. Chcą żyć normalnie w normalnym kraju. To nie ci ludzie wywołują wojny...

Gość gość
Przyjdę na pewno.

Gość gość
Ludzie spieṛdalają, bo mają już dosyć wojny x Czyli uciekają głównie sami faceci i to w sile wieku? Prawdziwych uchodźców jest może z 10-15%, reszta to pasożyty. Od wojny to ucieka się do kraju sąsiedniego, aby po wojnie wrócić na swoje, a nie na inny kontynent.

Ok inaczej, pytanie: Załóżmy, jest wojna, bombardowania i pył, kogo wsadzamy na łodzie " ratunkowe"?? Kobiety i dzieci czy facetów w sile wieku? Hmm?

Jeśli chcemy by nasi rodacy na emigracji traktowani byli na równi z rodowitymi, musimy pokazać, że "innych" u siebie potrafimy traktować chociaż z szacunkiem, bo raczej na kokosy nie mają co tu liczyć. Nie jestem tam zaraz jakimś kosmopolitom, ale wszelkie typu demonstracje kojarzą mi się tylko z nacjonalistyczną nienawiścią. Często społeczną, bo zazwyczaj mało oświecona, sól naszej ziem krzyczy w takich sytuacjach najgłośniej.

gość dziś Widziałeś może chociaż jedną osobę z tej fali emigracji? Czy swoje wiadomości czerpiesz ze źródeł typu telewizja. :D :D

Gość gość
Jeśli chcemy by nasi rodacy na emigracji traktowani byli na równi z rodowitymi, musimy pokazać, że "innych" u siebie potrafimy traktować chociaż z szacunkiem x Nikt nie będzie miał nic przeciwko, aby przyjeżdżali do nas Niemcy, Francuzi, Włosi, Hiszpanie... ba, nawet Rosjan jest u nas sporo i nikt nie narzeka. Ale nie życzymy sobie obecności wyznawców islamu, bo zadaniem islamu jest walka z chrześcijaństwem i światem zachodnim. Muzułmanin to osoba która z wierzchu jest miła i przyjazna, ale jak będzie miał okazję to nocą poderżnie ci gardło. Odwiedź choć raz któryś z krajów Arabskich, a zrozumiesz o czym mowa!!!

Nowy w mieście - w awatarku masz Birkuta? :D

gość dziś Naprawdę za dużo wdychasz tych spalin, które serwują ci media. Gołym okiem widać, że jedni szczują na drugich. Na samo słowo "krucjata" dostają tam białej gorączki. A takiego właśnie użył wódz białej rasy, były prezydent USA. Kraju niby wolności, którzy wysrać się nie mogą, bo są inwigilowani. :O Jeśli chcesz mi wmówić, że to nie są ludzie, to nie mamy o czym rozmawiać. x .... Rumuni ? :P Inna bajka, co mądralo... ;) 🖐️

Gość gość
@Nowy w mieście dziś "Nie jestem tam zaraz jakimś kosmopolitom, ale wszelkie typu demonstracje kojarzą mi się tylko z nacjonalistyczną nienawiścią. Często społeczną, bo zazwyczaj mało oświecona, sól naszej ziem krzyczy w takich sytuacjach najgłośniej. " Jestem tak mało oświecona, że pracuje w Warszawie w dużym, miedzynarodowym banku, w czasie studiów mieszkałam rok we Francji (wymiana studencka) i w USA (również wymiana). Często wyjeżdzam również w delegacje z pracy, właściwie po całej Europie Zachodniej. Widziałam już tyle w swoim życiu, że jestem całkowicie PRZECIWNA imigrantom w Polsce Podobnie jak moi znajomi, ci bardziej "oświeceni". Za imigracją w Polsce są właśnie ludzie z wiosek, którzy w doopie byli i goowno widzieli :O każdy kto miał szansę pobyć w Europie Zachodniej dłużej niż tydzien na wczasach, wie że imigracja z bliskiego wschodu nie niesie ze sobą nic dobrego i nic pozytywnego :O Jestem za pomocą uchodzcom, ale na miejscu w obozach na bliskim wschodzie, ewentualnie ewakuowanie ich do arabskich krajów gdzie jest spokój, typu Turcja, Maroko, Egipt. A nie Europa :O

Tak Giaa ;)🖐️ Tylko jak miał osiemnaście lat i jeszcze był zaledwie pacholęciem Moskwy a nie pachołkiem. Twój nie ocieka seksem. Nie masz przez to problemów w uczestniczeniu w enklawie WPNK :D :D :D

Jak to mój awatar nie ocieka? Ocieka, ocieka tylko, że jest to widoczne tylko dla wprawnego oka, takiego bez denek od jabola :D Ale żeby wbić się w nurt i być poprawną politycznie dodam, że nie mam nic przeciwko jabolom :D

Gość gość
nie wygrałam, bo nie brałam udziału w żadnej grze :O chce ci tylko uświadomić, że się mylisz. Piszesz bzdety typu "zazwyczaj mało oświecona, sól naszej ziem krzyczy w takich sytuacjach najgłośniej." a to nie prawda, wielka nieprawda :O

Gość gość
A gdzie ty w PL masz Rumunów? Większość tych co widzisz żebrających na ulicach to nie są Rumuni, a nawet gdyby, to owszem nie życzę sobie obecnośc***atologii i pasożytów, którzy degenerują polską kulturę. Jesteś zbyt podatny mediom, wcisnęli ci kit że to uchodźcy, pokazali kilkoro dzieci i myślisz że tacy właśnie chcą przyjechać do Europy! Tylko ciekawe skąd taki biedny Syryjczyk wziął kilka tysięcy euro żeby zapłacić przemytnikom za przerzut do Europy i jakimś trafem 90% z nich w ogóle nie posiada żadnych dokumentów? Większość prawdziwych uchodźców siedzi w obozach w Iraku, Turcji, Libanie ich nie stać na przyjazd do Europy i to oni cierpią najbardziej.

Gość gość
Idz Nowy zrob gale ciapatemu, bedziesz jego druga dziewczyna, zaraz po kozie.

Giaa - mam sokoli wzrok, ale na wszelki wypadek odbiję sobie z łokcia jabola. :D :D 🖐️ x Już dobrze. :) Ty wiesz swoje ja swoje i niech tak zostanie. :)

Gość gość
gość 20:41 10/10 dobre

gość dziś Szkoda, że właśnie w taki sposób wykorzystujemy. :( Szkoda mi tych ludzi, którzy o to walczyli byś nie miał nad głową cenzora, lub innego gọ́wna, które mówi ci jak masz żyć i cieszył się swobodą wypowiedzi a ty marnujesz to w taki sposób. :( Nie wiem co chcesz przez to ugrać. Zaszkodzić mi? Pokazać się jaki jesteś uparty. :O :O

Gość gość
Stul ryja ty lewacki pedofilu z Łodzi.

Gość gość
Nowy w mieście ru/cha małe dzieci w du/pę, ponieważ to zły pedofil.

Gość gość
Piotr Nowy z Łodzi je/bał małe dzieci! Łaaaaaaaaaaa!

Gość gość
Kreska w akcji :(:O

Gość gość
Kto przez nieodpowiedzialne działania PO będzie ponosił koszty i skutki jakich można się spodziewać za kilka lat. Zachodnie media już trąbią, że ISIS przemyca dżihadystów na paszportach syryjskich. Tych co tak orędują za wpuszczeniem uchodźców niech przyjmują ich ale we własnych domach ciekawe czy byliby tak chętni.