Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszamy na manifestację przeciwko imigrantom! Plac Defilad w Warszawie, 12 wr

Polecane posty

Gość gość
Mojego dziadka zabili Polacy a resztę rodziny wypędzili podczas akcji "Wisła".

Gość gość
Olać ciapatych. Niech przyjeżdżają. Zrobi im się drugą Berezynę Kartuską. Zaczną zdychać z głodu, to zaraz spakują mandzur i wypierdolą do siebie. Ja bym im jeszcze rachunek za gościnę wypłacił.

Gość gość
Nawet obozów nie trzeba budować. Są już gotowe. Żydków się uprzejmie przeprosi, by tymczasowo odwiedzali sobie muzeum holokaustu w Warszawie, bo mamy problem z islamistami. Jeszcze dziadzio mosze forsą sypnie, bo też jak i my mamy problem z islamem.

Nie zapłacą bo są "bednymi" imigrantami. A pracować na rachunki nie będą bo oni nie pracują, żyją z zasiłków.

Gość gość
To się piece uruchomi. Polskim węglem nie można palić, to islamistami. Nie chcesz płacić mniejszych rachunków w swoim kraju Roberto. A jak opinia międzynarodowa będzie szukała zaginionych "uchodźców", to się powie że s*********i do Niemiec.

gość dziś Nie jestem zwolenniczką skrajności. Poza tym stosując takie metody jakie proponujesz, nic byśmy nie różnili się od nich.

Gość gość
oh Roberto 😴 nie jestem zwolenniczką skrajności, ale... niech wypierdalają. Tak mówiły żony żołnierzy SS i o niczym nie wiedziały.

gość dziś Ty możesz być zwolenniczką przyjmowania islamistów, ja nie jestem. Różnimy się. Ja Ciebie nie przekonam i vice versa. Dlatego , nie przyrównuj mnie do żon ss-manów bo to delikatnie mówiąc - niesmaczne. Wszystko przed tobą.... może jak już tu znajdą się islamiści, to ich żony tak samo będzie obchodził twój los, jak wspomniane, przez ciebie, żony ss-manów, los Żydów. "Gratuluję" toku myślenia :classic_cool:

Gość gość
te brednie z gościa to pisze Gromi :D już wczoraj pisała o facecie z wąsem czesanym na lewo

Gość gość
gość dziś Mojego dziadka zabili Polacy a resztę rodziny wypędzili podczas akcji "Wisła". A ilu dziadziu dzieci na płot wbił zanim kulke dostał?

Gość gość
precz z upadlincami

Gość gość
ja będe na przekór wszystkim

Gość gość
to burza w szklance wody

Gość gość
ja też

Jak będzie jakaś demonstracja ku czci żołnierzy polskich, którzy oddali życie za naszą wolność po 89 roku chętnie w niej uczestniczę. Chociażby dlatego by poznać nazwiska osób, które oddały za mnie życie. Każdy kiedyś umrze, ale jedni mają ten przywilej umrzeć z honorem a inni umierają, bo ropa naftowa...

Strach przed Islamem, bo damy człowiekowi dach nad głową. Płaci za to i tak Unia, z twoich podatków. Kiedyś chyba będziemy musieli coś tam wpłacać o ile się uda. Prawda jest taka, że decyzje już zapadły i trzeba będzie z tymi ludźmi coś zrobić. Podkreślam LUDŹMI !!! ...

Gość gość
Jaka unia debilu? UE placi tylko do momentu załatwienia przez tych ludzi całej papierologii, a jak tylko sie zadomowia to obowiązek utrzymania spada na panstwo.

Gość gość
Nowy to pedofil.

gość dziś I co myślisz że nie damy rady? Twoje pieniądze szły na wojnę z Irakiem i co z tego masz? A tu sępisz na garstkę ludzi, którzy dostają wpieṛdol ze wszystkich stron, tylko dlatego że jacyś białogłowi o afroamerykańskich korzeniach wsadzili kij w mrowisko... Cwane chuj̣e siedzą sobie za oceanem a ty nie wiesz przed kim się bronić, przed Ruskimi, czy islamistami.

Gość gość
Nowy skończ posuwać te małe dzieci zboczeńcu.

Gość gość
Garstka? 11 tys razy liczba osob w rodzinie, bo kazdy uchodzca ma prawo sciagnac cala swoja rodzine. Wole nakarmic glodne polskie dzieci ktore kiedyś beda pracowaly na emerytury niz nierobow z Bliskiego Wschodu, pejsaty lewaku.