Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszamy na manifestację przeciwko imigrantom! Plac Defilad w Warszawie, 12 wr

Polecane posty

gość dziś Jak zaczynają tu przychodzić dzieci a nie jak się spodziewałem dorośli ludzie, to pewnie jestem pedofilem. :O :O Pedałem pewnie też bo to chodzi w trójpaku, razem z debilem. :O

Gość gość
Nowy skończ posuwać te małe dzieci, obleśny łódzki pedofilu.

Gość gość
i tak nikt nie przyjdzie...

Gość gość
Nowy uspokoj sie i przestan posuwać tych małych chłopców.

Skończ pieṛdolić. Jak masz coś do mnie, to przetyraj mnie solidnie a nie podsrywasz ciągle tymi samymi tekstami. Już wszyscy wiedzą że jestem pedofilem. Czuj się spełniony ze swojej szczurzej dobrze wykonanej misji :O :O :O Zadowolony? Czy może mam ci jeszcze obcịągnąć? Umyć stopy? Co lubisz poza robieniem komuś gnoju. Opowiedz o tym, chętnie sobie poczytam. A nawet spróbuję zrozumieć.

Gość gość
Nowy lubisz ssać pały co? Pieprzony pedofilu walący w d***la 5-10 letnich chłopców.

Jak już nie możesz się powstrzymać, to nie w tym temacie. Ktoś tobie podobny już założył, gdzie możesz się wypisać, zadawać pytania i w ogóle dać upust nienawiści do mojej skromnej osoby :P

Gość gość
nowy przestań pedofilu te małe dzieci posuwać

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE TO PEDOFIL CO DYMA MAŁE DZIECI

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE TO PEDOFIL CO DYMA MAŁE DZIECI

Gość gość
jestem jak to mowia w polsce ciapaty i dzieki temu polki same sie wypinaja, nie znam innego kraju gdzie woman sa takie latwe dziekuje wam i chce jeszcze. przeprasza za brak kresek w slowach. kocham was!

Gość gość
Wojewoda mazowiecki uchylił decyzję prezydent Warszawy, zakazującą sobotniej manifestacji organizowanej przez ONR, przeciw przyjmowaniu do Polski muzułmańskich imigrantów! Odwołanie od zakazu wczoraj w nocy pisał adwokat Marcin Iwanowski z naszego zespołu prawnego. Z uzasadnienia decyzji wojewody widać że zrobił dobrą robotę - mowa jest o "rażących" naruszeniach prawa przez urzędników prezydent Warszawy! Tu PDF z treścią decyzji i uzasadnieniem: https://www.mazowieckie.pl/…/37…/DecyzjaWBZK-16110222015.pdf

Gość gość
Dlaczego Polska ma więzić uchodźców, którzy chcą do Niemiec? 9 września 2015 Czy to etyczne, moralne, zgodne z prawami człowieka? Wiadomości o zielonej rajskiej wyspie wolności, stworzonej w Polsce w ostatnich 8 latach, najwyraźniej nie dotarły jeszcze na Bliski Wschód i uchodźcy, nie wiedzieć czemu, nie chcą do Polski, chcą do Niemiec. Nawet do Austrii nie chcą, ledwie trzydziestu się zgłosiło, chcą do Niemiec. I nie w tym rzecz, dwa czy dwanaście tysięcy, lecz w tym, że trzeba ich będzie do Polski przemocą przywieźć i na siłę zatrzymać. Trzeba ich w Polsce uwięzić, inaczej uciekną. Przejdą Wisłę, przejdą Odrę i nie będą Polakami. Więzić uchodźców – czy to jest zgodne z etyką, moralnością, prawami człowieka? Czy Unia Europejska, z jej premierem Junckerem i prezydentem Tuskiem, która dziś zmusza nas nas do przyjęcia i zatrzymania uchodźców wbrew ich woli, nie zarzuci nam kiedyś łamania praw człowieka? Czy „polskich obozów” znów nie zaczną nam wypominać?

Gość gość
JA WIDZĘ na wszystkich zdjęciach i filmach stanowczą większość młodych mężczyzn wśród mahometan zalewających Europę. Czy jest tu taki idiota, który sobie myśli, że nie będą mieli potrzeb seksualnych? Możliwych do zaspokojenia wyłącznie z pogardzanymi przez siebie kobietami? Nawet szczególnie pogardzanymi, bo niewiernymi. Nie będzie to chyba proste, ale jest OCZYWISTE, że będą o tym myśleli dniami i nocami, aż przejdą do czynów. Żaden mułła nie musi ich do tego nakłaniać, to fizjologia i ukształtowana już mentalność. To nie fantazjowanie, bo czy jest fantazjowaniem domysł, że np po długotrwałej suszy wzrasta zagrożenie pożarowe? Z oczywistych przesłanek, oczywiste konkluzje.

Gość Nie ma darmowych obiadów
Kto daje, ten zażąda! Od początku łykania przez nas funduszy europejskich "nie mogłem spać" oczekując wystawienia za to rachunku. Chwila nadeszła! Może nastąpią kolejne, ale już się zaczęło.

Gość gość
Stanowcze NIE dla imigrantow ! Ludzie to w wiekszosci terrorysci ktorzy beda nas zabijac za inna wiare i glowy obcinac , dochodzic bedzie do masowych g***tow na bialych kobietach bo im wiara muzulmanska na to pozwala , ci ludzie nie maja mentalnosci uleglej , podporzadkowujacej sie zasadom, nie chca pracowac tylko na socjalu zyc na ktory my bedziemy pracowac ,nie chca utrzyc sie jezyka . Jakis lewak w parlamencie europejskim przekonuje i porownuje emigracje z Polakami w przeszlosci tylko z czym do ludzi .My chociaz wyjezdzajc za granice asymilujemy sie ze spoleczenstwem danego kraju , utrzymy sie jezyka, podejmujemy prace dlatego prosze nie porownywac nas do emigrantow . Ci ludzie sa niereformowalni a przez zdradziecki rzad komunistow i zydow zafunduja nam w przyszlosci 3 wojne swiatowa z muzulmanami i w tedy spoleczenstwo sie obudzi czy tak musi byc i to powiedzenie jak zwykle sie sprawdzi Polak madry po szkodzie ! Ludzie zjednoczmy sie i sprzeciwmy wpierw trzeba zrobic porzadek na wlasnym podworku

Gość gość
wszyscy na manifestacje

Gość gość
ale czego wy sie obawiacie, jeden gwałt i 500 muzułmanów do pichu bo moja prawo i religia na to pozwala, huj z tym ,ze nie jest zatwierdzoną religią